De Citit : Știri

Pet Expo 2014 @ Romexpo

| 16 mai

INVITAŢIE
Organizatorii Pet Expo 2014 şi agenţia de relaţii publice, Creative Business Management,
vă invită vineri, 16 mai, începând cu orele 12.00
la cea de-a şasea ediţie a celui mai mare târg de animale de companie din România,
Pet Expo 2014
care va avea loc la Romexpo, în pavilionul C6.

Târgul se va desfăşura în perioada 16-18 mai şi va reuni cei mai mari jucători din industria animalelor de companie din România, Belgia, Franţa şi Slovacia.

Vor fi prezenţi furnizori de produse pentru animale de companie, branduri specializate şi branduri cu tradiţie pe piaţă, producători de hrană pentru animale, pet shop-uri, crescători de animale, producători de produse farmaceutice şi asociaţii profesionale. Cei peste 40 de expozanţi vor aduce la Pet Expo conferinţe şi seminarii dedicate medicilor veterinari şi iubitorilor de animale, evenimente şi expoziţii de câini, pisici, iepuri, păsări şi peşti exotici. Organizatorii au pregătit o Arenă specială pentru concursuri cu animale de companie, demonstraţii de dresaj profesionist şi activităţi pentru cei mici.
Pet Expo va sprijini şi în această ediţie animalele comunitare prin alocarea unui spaţiu dedicat asociaţiilor pentru protecţia animalelor unde vizitatorii pot ajuta animalele abandonate oferindu-le un adapost.

Pet Expo este cel mai mare târg destinat animalelor de companie din România. Aflat la a şasea ediţie, evenimentul a atras în ultimii ani peste 10.000 de vizitatori în fiecare ediţie. Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitaţi www.petexpo.ro
Vă aşteptăm cu drag!
Contact media:
Ioana Saulea
PR Specialist
Creative Business Management
Telefon: 0723 702 763
Email: [email protected]