De Citit : Știri

Peste 1000 de brasoveni si 150 de rideri si-au testat rezistenta la distracție la Desperados Wild Enduro Afterparty

| 29 octombrie

Comunitatea de enduro din România a avut parte de un weekend wild în Brașov
București – 29 octombrie 2014: În weekend-ul care tocmai a trecut, Desperados a dus petrecerile sălbatice în inima Transilvaniei. Brașovenii au petrecut o zi și-o noapte alături de comunitatea de enduro din România, la Enduro Wild Dirt și Desperados Wild Enduro Afterparty. Pădurile din jurul orașului au vuit de motoare turate, iar competiția organizată de XMRaid a adunat la start 150 de rideri români și străini, iubitori de adrenalină pe două roți, care s-au întrecut pe traseele de sub Tâmpa.
Cel mai bun timp îi aparține lui Simone Albergoni, multiplu campion italian și dublu campion mondial cu naționala Italiei. Competiția a fost însă strânsă, deoarece la doar 15 secunde în spatele său a terminat cursa și Norbert Levente Jozsa, tânăr campion național. Clasa hobby a adunat pe podium cea mai bună performanță obținută de Nicolae Daniel, urmat pe poziția a doua de Radu Viorel, iar pe locul trei de către Ilyes Attila.
“Mi-a plăcut mult România, e o țară foarte frumoasă! Mai mult, cred că este locul perfect pentru a practica enduro. Din păcate, în Italia nu prea mai avem unde organiza astfel de competiții, așa că m-am simțit bine concurând la Brașov. Toți participanții sunt rideri buni pentru că au reușit să termine o cursă dificilă ca aceasta și cred că nivelul lor se îmbunătățește. Am văzut câțiva rideri tineri foarte rapizi și talentați.”, afirmă Simone Albergoni.
După încheierea cursei, distracția s-a prelungit pentru rideri cu un concurs de echilibru care i-a pus în dificultate pe mulți. Câștigătorul acestei probe este Radu Viorel, cu timpul maxim de 7 secunde în care a reușit să țină motocicleta în echilibru static. Câțiva dintre riderii care au terminat mai devreme cursa și nu și-au satisfăcut nevoia de adrenalină au continuat să se întreacă pe secțiunea de prolog și au pus in scenă un mic show pentru spectatori, cu noroi, obstacole și viteză, în frunte cu Simone Albergoni, care a dat startul distracției.
Dacă prin țară multe motociclete au rămas în garaj din cauza ninsorii și ploilor, evenimentul de la Brașov a avut parte de soare și vreme răcoroasă, care a ținut berile reci până seara. La Desperados Wild Enduro Afterparty, R.O.A, NotSoCommon Dj și The Basstard au pornit petrecerea la Fabrica Roman și au încins atmosfera alături de fachiri, dansatoare, show-uri vizuale electrizante și alte momente wild.
După o zi plină de adrenalină, peste 1000 de brașoveni și 150 de rideri au răspuns provocării Desperados și au arătat tuturor care este rezistența lor la distracție – au activat la maxim decibelometrul și au ciocnit câteva beri pentru ora în plus de party datorată trecerii la ora oficială de iarnă.
Despre Desperados:

Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile sălbatice. Gustul de tequila transformă Desperados într-un declanșator de petreceri și un simbol al distracției. Cu gustul său unic, Desperados e o băutură răcoritoare, perfectă pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut