De Citit : Știri

Participantii la Festivalul PLAI isi pot încărca gratuit telefoanele la standul EuroGsm

| 08 septembrie

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri în domeniul telecom, este și în acest an sponsor al Festivalului PLAI, unde le va oferi participanților posibilitatea de a-și încărca gratuit bateria telefonului mobil în cadrul standului special amenajat, dar și de a participa la un concurs prin care pot câștiga un telefon HTC Desire 616 LTE Dual-SIM.
„În alegerea evenimentelor pe care le sponsorizăm, urmărim să ne consolidăm prezența și să fim alături de clienții noștri în cât mai multe zone din țară. Am ales să fim susținătorii acestui festival și în acest an deoarece este unul dintre cele mai importante evenimente din Banat”, a declarat Cristina Szabo, Manager Marketing EuroGsm.
EuroGsm va fi prezent în cadrul festivalului cu un stand pentru încărcarea bateriilor, acesta fiind pregătit cu încărcătoare pentru cele mai des întâlnite tipuri de telefoane și tablete, iar participanții vor beneficia gratuit de acest serviciu. Standul este securizat și are o capacitate de încărcare simultană a peste 80 de telefoane mobile, participanții putând să își lase dispozitivul în siguranță.
„De asemenea, promoterii EuroGsm vor fi prezenți la festival pentru a-i încuraja pe cei prezenți să își facă poze în cabina foto pe care o vom instala lângă stand. Fotografiile realizate vor fi postate pe pagina de Facebook a EuroGsm, dar vor fi printate și pe loc și oferite participanților”, a precizat Cristina Szabo.
Participanții la festival se vor putea fotografia cu recuzite trăznite și vor intra automat în tragerea la sorți în urma căreia vor putea câștiga un telefon HTC Desire 616 LTE Dual-SIM.
În organizarea Festivalului PLAI au fost implicați peste 70 de voluntari, care vor aduce pe scenă, printre alții, pe renumita trupă britanică Asian Dub Founation, precum și proiectul Sub Carpați + orchestra, aceasta din urmă fiind o colaborare realizată în exclusivitate pentru acest eveniment. Festivalul va avea loc între 12 – 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, unde sunt așteptați peste 10.000 de participanți.