De Citit : Știri

Note de plata neconventionale inspirate de Praktiker la ADfel 2012

| 12 august

Praktiker va oferi o experienta de brand neconventionala participantilor la cea de-a saptea editie ADfel, organizata de IQads, intre 13 si 19 august, la terasa Fabrica. Pe tot parcursul celor sapte zile, participantii la ADfel vor fi suprinsi sa descopere, atunci cand achita produsele cumparate, solutiile Praktiker oferite oamenilor cu idei pentru casa si gradina, propuse intr-un mod neconventional.
Activarea neconventionala Praktiker va avea loc sub umbrela conceptului “Iti permiti chiar si cu venituri mici”, a fost creata de Leo Burnett, fiind implementata de IQads.
ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M si Funky Donkey. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.