De Citit : Știri

Nicolas Cage se lupta cu Diavolul in Drive Angry 3D

| 23 februarie

Unul dintre cei mai versatili actori ai momentului, Nicolas Cage, revine pe marile ecrane in Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie, primul film de actiune realizat integral in 3D, care va avea premiera in Romania din 25 februarie.

Inspirat de filmele anilor ‘70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie aduce in prim plan povestea originala a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie 3 zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.
Avand in vedere interesul actorului Nicolas Cage pentru domeniul paranormalului, pe care l-a explorat cu succes in filme precum: Ghost Rider, Knowing / Numere Fatale, The Sorcerer’s Apprentice / Ucenicul Vrajitor sau Season of the Witch / Anotimpul Vrajitoarei, rolul lui Milton l-a atras din primele momente.
"Am fost socat de scenariu. Nu semana cu nimic din ce mai citisem pana atunci, era complet diferit. Mi-a creat un puternic sentiment de angoasa si tocmai asta mi-a trezit interesul”, afirma Cage. Gonind pe sosele intr-o cursa pe viata si pe moarte, Cage s-a distrat de minune la filmari, fiind totodata si prima sa experienta cu camerele de filmare 3D.
Beneficiind de o echipa de productie extrem de valoroasa, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie reprezinta cea de-a doua colaborare dintre regizorul Patrick Lussier si scenaristul Todd Farmer, dupa succesul rasunator inregistrat cu filmul My Bloody Valentine 3D. Amandoi recunosc faptul ca atunci cand lucreaza la un nou scenariu, se pun adesea in locul spectatorilor: "L-am scris cu intentia sa fie ca un montagne russe. Este incredibil de violent, la limita, are personaje brutale, dar cel mai important aspect este ca e distractiv. Asezati-va bine pe scaune, lasati in jos bara de siguranta si porniti intr-o calatorie senzationala”, afirma Lussier.
Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie are premiera pe marile ecrane din 25 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti).
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.