De Citit : Știri

Mega Image lanseaza competitia de creatie Mega Chic

| 07 octombrie

Tineri creativi, designeri cunoscuți sau în devenire sunt invitați să înscrie idei pentru noua colecție de sacoșe Mega Chic by Mega Image
Mega Image lansează competiția de creație Mega Chic prin care invită tinerii creativi, designeri cunoscuți sau în devenire să înscrie, în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014, idei pentru design-ul celei mai noi colecții de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image.
Competiția de creație se desfășoară pe pagina de Facebook Mega Image, Facebook.com/MegaImageRomania, în cadrul aplicației dedicate Mega Chic, și este deschisă tuturor celor care își doresc să transforme clasicele sacoșe reutilizabile de cumpărături într-o adevărată colecție de accesorii de shopping.
Participanții au la dispoziție 3 teme de concurs – Eco Attitude, Creații Românești și Cult Urban – și pot înscrie în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014 cele mai revoluționare idei.
“Prin această provocare, ne dorim să ne ancorăm și mai mult în viața orașului nostru, care este o sursă inepuizabilă de inspirație și energie creativă. Energie pe care suntem încântați să o putem restitui zilnic celor care ne trec pragul prin proiecte inovatoare și experiențe surprinzătoare”, explică Adrian Nicolaescu, Director de Marketing Mega Image.
După încheierea perioadei de înscrieri, între 8 și 23 noiembrie, un juriu format din specialiști în fashion, fotografie și artă, alături de publicul larg, va selecta lucrările finaliste și câștigătorii care vor semna colecția de sacoșe de cumpărături Mega Chic by Mega Image. În final, cele 3 design-uri câștigătoare, câte unul pentru fiecare temă de concurs, vor deveni imaginea noii colecții de sacoșe Mega Chic, urmând a fi prezente în toate magazinele Mega Image din București și din toată țara.
Inspirată din universul Mega Image, un mix eclectic format din dragostea pentru gusturile autentice românești, energia investită în proiecte sustenabile și mândria de a fi parte din viața unui oraș atât de vibrant cum este Bucureștiul, colecția Mega Chic se adresează tuturor celor care sunt interesați de design și proiecte culturale, pasionați de fotografie sau pur și simplu de cele mai noi trend-uri de fashion și cuisine.
Mai multe detalii despre competiție, regulament, înscrieri și premii sunt în aplicația Mega Chic, disponibilă pe pagina
Facebook.com/MegaImageRomania .
Despre Mega Image
Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarket-uri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 351 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (175), Shop&Go (174), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.