De Citit : Știri

Masini legendare la expozitia Retro American Muscle Cars de la Bucuresti Mall

| 23 mai

Bucureşti Mall găzduiește în premieră pentru România, expoziția de automobile istorice americane Retro American Muscle Cars, un eveniment unic, ce îmbină eleganța, cu puterea și un strop de nostalgie.
Pe 31 mai, între orele 16:00 – 23:00, vizitatorii vor putea admira în parcarea centrului comercial mărci reprezentative ale industriei auto americane din anii ’60, ’70 și ’80.
Expoziția reunește 50 dintre cele mai admirate modele de mașini americane, ale căror popularitate și renume au depășit de mult granițele Statelor Unite.
Chevrolet Impala 1966, Ford Mustang Fastback 1967, Dodge Charger 1969, Dodge Challenger 1974 și Chevrolet Corvette C3 1982 vor fi prezente la întâlnirea cu publicul român, alături de multe alte modele de mașini deosebit de spectaculoase.
Principala atracție va fi cu siguranță Ford Mustang Fastback, o mașină legendară de care și-au legat numele actori celebri precum Steve McQueen în „Bullitt” (1968) sau, mai recent, Nicholas Cage și Angelina Jolie în „Gone in 60 seconds” (2000).
„Ne onorează să găzduim prima expoziție de automobile retro americane din România. Îi invităm pe clienții noștri să afle poveștile unora dintre cele mai faimoase modele de mașini, devenite adevărate simboluri americane, și să se bucure de un eveniment ieșit din tipare”, spune Atylla Aydemir, Director, Center & Facility Management Anchor Grup.
Accesul vizitatorilor este gratuit. Intrarea în parcarea București Mall se poate face atât din Calea Vitan, cât și din Calea Dudești.
Expoziția este organizată în parteneriat cu Retromobil Club și Game World Romania.