De Citit : Știri

Magazinul F64 oferă posibilitatea de a plăti cu Bitcoin și își premiază cei mai creativi clienți cu o monedă digitală

| 01 decembrie

F64, cel mai mare magazin foto-video, a introdus pe piața din România plata prin Bitcoin, cel mai nou și mai popular sistem de plată electronică. F64 reușește astfel să vină în întâmpinarea nevoilor clienților care deja au început să folosească Bitcoin la cumpărături. Odată cu noul sistem de plată, F64 derulează și un concurs pentru clienții săi.
În perioada 28 noiembrie până pe 3 decembrie 2014, aceștia trebuie să surprindă „spiritul național“ într-o poză, să o încarce online și vor fi premiați cu un Bitcoin (aproximativ 1.300 de lei) pentru cumpărături. Sub hashtag-ul „#1DecembriecuF64“, clienții vor avea ocazia să prezinte România așa cum o văd ei, dar mai ales cum văd spiritul național. Jurizarea se va desfășura între 4 și 9 decembrie, iar pe 10 decembrie clientul câștigător va fi premiat cu un Bitcoin. La finalul competiției, vor fi selectate 18 fotografii și vor fi publicate pe pagina de Facebook a F64.
„Bitcoin“, denumit și „monedă digitală“, este un sistem de plată electronică descentralizat care se bazează pe criptografie și algoritmi matematici pentru a nu permite falsificarea sumelor sau urmărirea utilizatorilor. Marele avantaj al Bitcoin este descentralizarea care înseamnă că nicio entitate terță nu controlează fluxul de bani. Bitcoinul este obținut prin „minare“, adică rezolvarea unor ecuații prin care sunt generați bani noi.
Odată cu implementarea sistemului de plată prin Bitcoin, F64 anunță și o campanie de reduceri pentru clienți. Sub numele „Hora reducerilor“, pasionații de fotografie își pot alege produsele dorite în funcție de culoare. Astfel, drapelul României este adaptat fotografilor, fiecare culoare reprezentând anumite branduri foto. „Roșu“ este nuanța Canon, „galben“ e nuanța Nikon și „albastru“ e nuanța echipamentelor mirrorless de la Sony, Olympus, Panasonic și alții. Oferta cuprinde aparate foto și video, obiective și accesorii, iar reducerile ajung până la 60%.
Despre F64
F64.ro, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64.ro înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64.ro, ne găsiți pe contul oficial de Facebook:
https://www.facebook.com/F64.ro
F64.ro susţine pasionaţii de imagini, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.