De Citit : Știri

Lamb lanseaza un nou album

| 04 mai

Una dintre cele mai cunoscute trupe de trip-hop din Europa, Lamb va lansa un nou material discografic, Five, chiar saptamana aceasta. Data lansarii – 5 mai 2011 – nu a fost aleasa la intamplare, fiind vorba despre cel de-al cincilea album din cariera trupei.
Lamb va canta pentru prima data in Romania in aceasta vara, in cadrul B’ESTFEST 2011, alaturi de nume precum Skunk Anansie, Pendulum, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Fondation, House of Pain, sau Hadouken.

Albumul Five marcheaza intoarcerea Lamb la sound-ul electronic clasic, cu influente drum’n’bass, introdus de primul material al grupului, lansat in 1996. In ciuda perioadei dificile prin care a trecut trupa, perioada care a condus chiar la o scurta despartire, dorinta de a compune si a inregistra noi materiale a ramas o constanta atat in viata artistilor, cat si cea a fanilor. Tocmai din acest motiv, inca de la anuntul lansarii noului material, Lamb si-au tinut fanii la curent cu intregul proces de creatie, realizand chiar si un scurt documentar despre inregistrarea albumului si postandu-ul pe internet (documentarul poate fi urmarit mai jos). Albumul contine un singur featuring, cu Damien Rice, piesa aleasa ca si prim single, Back to Beginning, o noua versiune a unei mai vechi colaborari intre artist si producatorul Andy Barlow.

Fanii Lamb vor avea ocazia sa asculte live pe scena B’ESTFEST in premiera piese de pe noul album, alaturi piesele deja clasice ale duo-lui trip-hop, in cea de-a doua zi a festivalului, pe data de 2 iulie. Cea de-a patra editie B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-3 iulie intr-o locatie noua B’ESTFEST PARK. Click pentru detalii.

Click pentru detalii festival si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri