De Citit : Știri

Ion Caramitru si Valeria Seciu, impreuna pe scena in Macbeth-ul semnat Radu Penciulescu

| 07 martie

La 47 de ani de la debutul lor la Teatrul National, in piesa „Eminescu" de Mircea Stefanescu, Ion Caramitru si Valeria Seciu se reintalnesc in rolurile principale, de data asta ale unei piese shakespeariene. Macbeth de William Shakespeare, intr-o abordare inedita, va fi una dintre premierele noului an la Teatrul National I.L. Caragiale TNB Bucuresti.
Premiera este anuntata pentru 11 martie 2011 iar spectacolul este programat la Sala Mare a TNB pe 15 si 18 martie, de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 50 lei si pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a TNB.
Spectacolul se realizeaza sub auspiciile Centrului de creatie si cercetare teatrala „Ion Sava" al Teatrului National si este gandit de prestigiosul regizor Radu Penciulescu ca un proiect colectiv, in care un grup restrans de actori vor acoperi multitudinea de roluri ale piesei.
Alaturi de Ion Caramitru (Macbeth) si Valeria Seciu (Lady Macbeth), participa la realizarea acestui experiment teatral actorii: Matei Alexandru, Mircea Rusu, Dorin Andone, Alexandru Bindea, Ovidiu Cuncea, Mihai Calota, Ana Ciontea, Amalia Ciolan, Victoria Dicu, Eduard Adam.
Vezi aici mai multe detalii despre spectacolul de teatru Macbeth sau programul complet al teatrelor