De Citit : Știri

Interviu Dorian – Mare Albastra

| 27 august

24-FUN: Foarte misto piesa si ideea ei, perfecta pentru oamenii care calatoresc spre mare, dar mai ales pentru locuitorii de pe litoral. Tu ce simti cand te intorci spre casa, catre mare?
Exact ce simte un om in momentul in care se duce acasa, in locul in care s-a nascut si a crescut. Tocmai de aceea rareori folosesc formularea "ma duc la mare". Pentru mine atat marea cat si orasul Constanta inseamna acasa.
24-FUN: Un video simplu, dar cu peisaje expresive. Cum ti se pare intamplarea spontana pe care ati facut-o in timpul filmarii?
A fost foarte natural. Mi-am dorit de la inceput sa transmit starea piesei si vizual, prin ceva sincer, nefabricat. M-am bucurat foarte mult pentru feedbackul pozitiv pe care l-a avut clipul.
24-FUN: Unde te pot asculta fanii in aceasta vara si ce planuri ai pentru viitor in materie de muzica?
Deocamdata puteti urmari ce fac eu pe canalul meu de Youtube si, in mare, in media online. Pot sa va spun ca lucrez si urmeaza sa lansez niste piese cu un sound unic si nemaiauzit in Romania.
24-FUN: Cum ti se pare echipa HaHaHa Production?
Suntem o echipa de oameni tineri, foarte pozitivi care ne ocupam cu muzica. Ne place foarte mult ceea ce facem si, pe deasupra, ne intelegem bine si avem multe lucruri in comun. Asta a facut tot timpul sa avem o atmosfera foarte buna la studio.
24-FUN: Numeste un artist international cu care ti-ar face placere sa colaborezi.
Imi place foarte mult si as vrea sa colaborez cu Abel Tesfaye, solistul trupei The Weeknd.
24-FUN: Un mesaj pentru ascultatori/cititori
Sa asculte muzica cu atentie si sa fie tot timpul receptivi dar greu de impresionat! Doar asa va putea evolua industria muzicala.
24-FUN: Ce iti inspira marea?
Imi inspira infinit, libertate si forta. Fiind crescut la malul marii, sunt atras si fascinat constant de ea si voi fii tot restul vietii.