De Citit : Știri

Interviu Cabron – 24FUN

| 08 august

24fun: Interesanta combinatie ati reusit: “Cabron & Voltaj”. Cum a aparut ideea?
Cabron: In momentul in care am avut piesa finalizata mi-am dat seama ca vocea lui Calin s-ar potrivi cel mai bine pe refren, iar Smiley a fost omul care ne-a facut legatura. Imi plac colaborarile inedite si se intampla cu artisti cu care mi-am dorit intotdeauna sa colaborez.
24fun: Cum ti-a schimbat muzica viata, tie si celor din jurul tau?
Cabron: De cand am inceput sa cant, viata mea s-a indreptat numai spre bine, chiar daca m-am mai impiedicat si de cateva obstacole, cum e firesc in cursul vietii. Pot spune ca m-am maturizat facand muzica. Am devenit un om mai bun, mai atent, serios, echilibrat, responsabil. Se poate observa acest lucru si din mesajul pieselor mele, care s-a schimbat odata cu… inaintarea in varsta, ca sa zic asa. Iar daca viata mea s-a schimbat in bine, cred ca si cei apropiati mie au de castigat din asta.

24fun: Simti ca esti vocea unei generatii? Daca da, ce doreste aceasta generatie pentru viitor?
Cabron: Vreau sa cred ca pot vorbi in numele unei generatii, ca in toti acesti ani am invatat sa cunosc oamenii si sa imi dau seama cam ce asteptari au de la viata, de la cei din jur, de la Romania. Ce isi doresc cei din generatia asta pentru viitor? Sa nu le mai fie taiate aripile, sa se poata exprima libera fara sa fie pusi la zid, si sa nu mai fie nevoiti sa plece din tara si sa isi abandoneze familile in speranta ca vor castiga bani mai multi si vor trai in liniste printre straini. Multi stau cu frica si inca nu au curajul sa isi ia propria viata in maini, se complac in diferite situatii care nu duc undeva.
24fun: Cum au decurs filmarile si cat timp au durat?
Cabron: Filmarile s-au intins pe parcursul a doua zile, in mai multe locuri din Bucuresti. A fost foarte cald, dar m-am simtit foarte tare! Au fost prezenti prieteni, oameni cu care imi face placere sa stau de vorba si care m-au incarcat cu energie.
24fun: Unde te pot asculta fanii in viitorul apropiat?
Pe 15 august sunt in Giurgiu, la Vantorii Mici. Pe 22 august ajung acasa, in Sky Club (Ploiesti), iar pe 23 august merg la Medias, in Club Taboo. Toamna ma prinde la Cluj Napoca, 6 septembrie, urmand ca pe 7 septembrie sa concertez la Braila, ambele in aer liber.
24fun: Explica-ne cum sta treaba cu romaniaestevoceata.ro!
Cabron: Ca o continuare a indemnului la atitudine transmis in “Vocea ta”, vine www.romaniaestevoceata.ro. Este o aplicatie care permite oamenilor sa isi exprime cu propriile cuvinte perceptia despre Romania. Au ocazia sa se faca auziti, de aceasta data fara sa vorbeasca altcineva in locul lor.
24fun: Cuvant de incheiere, un mesaj pentru ascultatori/cititori

Cabron: Sa nu le mai fie teama sa faca schimbari in viata lor! Sa ia atitudine si sa faca un pas inainte spre viata aia buna si linistita pe care ne-o dorim cu totii! Si… sa dea banii pe muzica pe care o asculta!

Multumim pentru interviul acordat!
Concurs pe pagina 24fun.ro – HaHaHa Production ofera un ceas cu "Music is the spirit – smiling is the way to do it!" (vezi poza)
Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe fotografia concursului si sa raspunzi la intrebarea: Care este versul in care va regasiti din piesa "Vocea ta"?