De Citit : Știri

Inna – pe coperta FHM Rusia

| 28 februarie

Inna, noul fenomen de pe scena muzicii dance, va fi pe coperta revistei FHM din Rusia in luna martie. Artista apare goala, acoperindu-si sanii cu una din maini, avand un strigat de lupta demn de spartanii din filmul 300.
Inna a cucerit deja cluburile din Europa si Orientul Mijlociu si este pregatita pentru faima mondiala. Pe numele sau real Alexandra, la doar 24 de ani se afla deja la cea de-a doua formula muzicala. Originara de pe Malul Marii Negre, ea s-a orientat de mica spre cariera muzicala, luand lectii de canto de la frageda varsta de 8 ani.
Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei doi producatori de la Play&Win, fapt ce a rezultat in lansarea primului sau single, Hot. Intr-o perioada de doar cateva luni, INNA a devenit un succes fara precedent. Hot a ajuns in varful topurilor la scurt timp de la lansare.
Traversand curand granitele muzicale, single-ul a devenit o vedeta a radiourilor din Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda. Astfel povestea a continuat – toate singleurile lansate, Love, Deja-Vu, Amazing, Sun is Up au devenit hituri iar Inna a fost rasplatita cu cele mai prestigioase premii internationale.
Ingenua dar sexy, cu o voce puternica si ritmuri pozitive, Inna este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda.
***
Click pentru cele mai recente stiri.