De Citit : Știri

In ianuarie reincep cursurile gratuite pentru antreprenori creativi

| 11 decembrie

In ianuarie reincep cursurile gratuite pentru antreprenori creativi

Anul nou aduce vesti bune pentru cei care viseaza la un business sau la un proiect de succes in sectorul industriilor creative. Din ianuarie 2013 reluam cursurile gratuite pentru viitorii antreprenori in industrii creative. Cursurile ii vizeaza cu precadere pe cei care au deja o idee de proiect intr-unul dintre domeniile: software, computer games, design, advertising, film, muzica, arte vizuale, performing arts si alte industrii bazate pe creativitate. Pana acum, peste 130 de tineri cursanti au absovit cursurile gratuite si au finalizat planurile de afaceri de care au nevoie pentru a-si sustine ideea de business creativ.
Formularul de inscriere cuprinde cateva rubrici simple, in care cei care doresc sa ia parte la sesiuni trebuie sa descrie interesul lor pentru a dezvolta o afacere in sectorul creativ si cultural.
Proiectul “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative” este realizat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu Asociatia ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, MPP Relatii Publice, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi.
Mai multe detalii despre proiect, sesiunile de cursuri si traineri se afla in atasament sau la adresa www.crestetalente.ro