De Citit : Știri

Gradina Cismigiu se alatura Parcurilor Sebastian si Moghioros in cadrul Bucuresti – Cartier de Vara

| 27 iulie

Sambata si duminica teatrul, dansul, muzica si magia revin in parcurile bucurestene. Evenimentul Bucuresti – Cartier de Vara continua cu spectacole in mai multe parcuri din Capitala pana pe 4 septembrie.

Organizatorii pregatesc reprezentatiile pentru urmatorul sfarsit de saptamana. Astfel, zilele de sambata 30 iulie si duminica 31 iulie aduc spectacole in Parcurile Sebastian, Moghioros si Cismigiu. In Parcul Cismigiu acestea incep de la ora 17.00.

Sambata 30 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian, Trupa de teatru MUSCHETARII le propune celor mici spectacolul Lampa lui Aladin. Seara de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezinta spectacolul de iluzionism Magicianul trasnit, realizat in colaborare cu „Teatrul de Magie Andrei Teasca”.

In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 Opera Comica pentru copii vine cu baletul Mirandolina, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezinta spectacolul de muzica si dans ce aminteste de perioada interbelica: Umor, Amor, Fior de dor…in Bucuresti.

Incepand cu acest weekend, Parcul Cismigiu se alatura evenimentului Bucuresti – Cartier de vara cu spectacole pentru copii, incepand cu ora 17.00, sambata si duminica.
Astfel, sambata, Foisorul din Parcul Cismigiu gazduieste Compania de spectacole ARLEKING cu reprezentatia Capra cu trei iezi.

Duminica, 31 iulie, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian publicul din acest cartier se intalneste cu gratioasa Mirandolina a Operei Comice pentru copii. Seara de la ora 20.00, Teatrul Nottara aduce aerul Bucurestiului de alta data cu Umor, Amor, Fior de dor…in Bucuresti.

In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00 copii sunt asteptati sa vada spectacolul Capra cu trei iezi al Companiei de spectacole ARLEKING. Seara, de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezinta Magicianul trasnit.

In Parcul Cismigiu, de la ora 17.00, Compania de teatru de animatie PUR ANIMA prezinta spectacolul cu marionete Rolling Strings Puppets Show.

Sunteti asteptati sa va bucurati de spectacole gratuite in aer liber.