De Citit : Știri

Fundatiile PULS, AITA si Scoala de Echitatie Western Dream, va invita in parcul izvor – AUTISM-UL exista!

| 10 octombrie

Fundatia PULS impreuna cu fundatia AITA si Scoala de Echitatie Western Dream, va invita duminica 12.10.2014 la o discutie in cadrul evenimentului “Pe Cai la Izvor” sub egida “Bucuresti 555” in care vom aborda un subiect nou pentru publicul din Romania –“Beneficiile hipoterapiei ca instrument adjuvant in cazurile de autism”.
Stim cu totii autism-ul este o afectiune crunta care afecteaza aproximativ 30.000 de copii in Romania si la fel de bine stim cu totii cat de mult se implica institutiile de stat in aceste cazuri.
In cadrul discutiei de duminica dorim sa abordam pe langa subiectul “hipoterapiei” si actiunile pe care dorim sa le intreprindem impreuna cu fundatia AITA pentru a ajuta acesti “ingeri” atinsi de o afectiune pentru care nu au nici o vina.
Astfel, Fundatia PULS si Scoala de Echitatie Western Dream se vor implica in cazurile de autism coordonate de fundatia AITA prin:
– Punerea la dispozitie de catre Scoala de Echitatie Western Dream a unor sedinte gratuite de echitatie pentru copii cu autism;
– Prin amabilitatea scolii de echitatie Western Dream, organizarea unui seminar ai caror participanti vor fi parintii copiilor cu autism, psihoterapeuti, logopezi si specialisti in echitatie, avand ca subiect informarea parintilor in ceea ce priveste posibilitatea integrarii “Hipoterapiei” ca terapie complementara in cazurile cu autism;
– Fundatia PULS va asigura copiilor cu autism analize si investigatii gratuite pe diferite specialitati: analize la sange, ORL, oftalmologie, pediatrie, imagistica, ortopedie, gastroenterologie, dermatologie etc.
– Implicarea Fundatiei Puls in realizarea unei campanii de strangere de fonduri pentru copii cu autism.
Dorim ca prin aceste actiuni sa aducem un plus de valoare in lupta impotriva acestei afectiuni crunte care afecteaza nu doar copii ci si famiile acestora.
In speranta ca v-am convins, va asteptam duminica 12.10.2014 in Parcul Izvor, la evenimentului “Pe Cai la Izvor” alaturi deScoala de Echitatie Western Dream, Fundatia PULS si Fundatia AITA.