De Citit : Știri

Fratii Farrelly au promis un Concediu de la casnicie

| 19 aprilie

Regii umorului de calitate, regizorii Bobby si Peter Farrelly isi continua aventura de succes pe marile ecrane din intreaga lume cu o noua comedie provocatoare, Concediu de la casnicie.
Deveniti celebri pentru productiile Mary cea cu vino-ncoa si Tantalaul si gogomanul, cei doi frati, Bobby si Peter, au continuat sa aduca pe marile ecrane filme care sa ii incante pe spectatori la fel de mult ca pe ei insisi. Intrebat de catre un reporter daca si-a imaginat vreodata ca vor avea un asemenea succes, Bobby a afirmat:
"Nu, niciodata. Ne apropiam amandoi de varsta de 30 de ani si nu ne gandisem sa ne incercam norocul in industria filmului. In momentul in care ne-am hotarat sa ne implicam, am facut-o cu tot sufletul si am petrecut ore intregi scriind, in fiecare zi. Cred ca ne-a motivat mult faptul ca era o meserie foarte distractiva si de atunci nu am realizat cand s-au scurs aproape 20 de ani.”
In aceeasi nota, Peter completeaza raspunsul fratelui sau: "Totul s-a intamplat de la sine, a fost ceva natural. Noi suntem genul de oameni care la o iesire in oras radem toata noaptea si eliminam toate lucrurile negative prin ras. E mai eficient asa si daca poti sa faci o meserie din asta, de ce nu?”.
Construit pe baza unei idei comice si cu personaje in care multi spectatori se pot regasi, Concediu de la casnicie / Hall Pass ii urmareste pe Rick (Owen Wilson) si Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni casatoriti de multi ani, care sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o saptamana de libertate absoluta. Incercand sa readuca pasiunea in casniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le ofera sotilor o saptamana in care sunt liberi sa faca orice isi doresc, fara intrebari si mai ales, fara consecinte. Pare intr-adevar un vis devenit realitate pentru Rick si Fred, insa comicul situatiei nu intarzie sa apara. Proaspetii crai realizeaza repede ca libertatea castigata peste noapte nu ii ajuta absolut deloc si ca dupa atatia ani de trai linistit, sunt complet depasiti de provocarile burlaciei.
Din 22 aprilie, filmul poate fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex (Cluj) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). Un film distribuit de MediaPro Distribution.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.