De Citit : Știri

Festivalul Național ‘GICĂ PETRESCU’ – IN MEMORIAM

| 27 martie

UPDATE:
Festivalul va fi reprogramat in perioada 28-29 octombrie 2015 la Sala Polivalenta
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului.
Festivalul Național ‘GICĂ PETRESCU’, dedicat maestrului la 100 de ani de la naștere

Prima ediție e Festivalului Național ‘GICĂ PETRESCU’ îi este dedicată artistului la 100 de ani de la naștere și are menirea de a celebra solemn atât amintirea marelui Maestru cât și misiunea de a promova cultura românească.

Între 4 și 6 Mai 2015, la București, Sala Palatului reunește valoroși artiști români în recital alături de un concurs de interpretare din repertoriul Maestrului, acompaniat de orchestra condusă de Petre Geambașu.

Prima zi se va desfășura sub tema ‘Cel mai frumos tangou din lume’, urmată de ‘Cu lăutarii după mine’ și încheind cu celebra temă ‘Du-mă acasă, măi tramvai’, împreună cu Gala laureaților și Trofeul ‘Gică Petrescu’.

Spectacolele încep la ora 19:00, iar biletele se pot procura de pe: bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, biletoo.ro, myticket.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro și de la punctele arondate acestora.

Pensionarii le pot achiziționa de la biletfan.ro — Stația de Metrou Piața Unirii 1.

Festivalul Național ‘GICĂ PETRESCU’ — in memoriam este un eveniment inițiat și organizat de Businessrom Press Media.

Parteneri oficiali: Național TV, Național 24 PLUS, Național Fm, Agerpres.

Parteneri media: Orașul Meu, 24 FUN, Enciclopedia Muzicală, Calendar Evenimente, Ziare.com, șapte Seri, Autentici.ro.

Echipa Festivalului Național ‘GICĂ PETRESCU’, despre festival: ‘Această primă ediție este mai mult decât o provocare pentru noi, deoarece avem o datorie de onoare în valorificarea acestui gen artistic de petrecere și voie bună, profund înrădăcinat în sufletul românesc. Ne așteptăm ca acest eveniment să reconstruiască valorile tradiționale românești atât prin recitalul artiștilor de prim rang cât și prin structura publicului așteptat’. — Larisa Mihalache, PR & Media Festivalul Național ‘Gică Petrescu’.

http://festivalulnationalgicapetrescu.blogspot.ro/