De Citit : Știri

F64 sarbatoreste Black Friday prin surprize si reduceri speciale pentru clientii sai

| 13 noiembrie

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, pregătește reduceri, produse și surprize pentru clienții săi de Black Friday 2014. Începând de vineri 21 noiembrie până duminică 23 noiembrie, F64 pornește campania Black Friday, prilej cu care toți pasionații de fotografie se vor bucura de reducerile mult așteptate, la produsele preferate. Magazinul a pregătit reduceri la peste 350 de produse, în 2013 având aproximativ 300, anunță stocuri de 25.000 de bucăți și prelungirea programului, magazinul fiind deschis și duminică, 23 noiembrie, între orele 10.00 și 18.00.
Anul trecut, F64 a vândut de 9 milioane de lei în timpul primei campaniei de Black Friday, iar anul acesta estimează vânzări de peste 12 milioane de lei, cu 30% mai mari. Cele mai atractive oferte vor fi la aparate foto compacte, tablete și telefoane cu prețuri pornind de la 199 de lei. În oferta F64 de Black Friday vor intra și ceasuri inteligente, gadgeturi pentru fotografii creative, dar și echipamente ce conțin specificații dedicate fotografilor avansați precum camere foto full frame și camere capabile să filmeze 4K.
F64.ro s-a pregătit de Black Friday 2014 prin investiții în infrastructura web, dar și prin dezvoltarea mecanismului de whislist. Astfel, clienții își vor putea trece din timp produsul pe „lista de dorințe“ și în momentul în care debutează Black Friday aceștia știu dacă ceea ce doresc să cumpere beneficiază de reducere sau nu. De asemenea, au fost suplimentate echipele responsabile de call center, IT și livrări, dar și consultanță în magazin.
Brandurile care vor participa alături de F64 la Black Friday sunt nume consacrate din industria echipamentelor foto-video precum: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron și Tokina. Vor fi în ofertă și produse de la Samsung, Lytro, Sandisk, Lexar, Tamrac, WF Fancier, Lowepro, Case Logic, Manfrotto, Giottos, Hama, Pixel, Hakutatz, Ekasilp, Elinchrom, X-Rite, Datacolor, Nissin, Wacom, Tascam, Hahnel și Acme. De asemenea, din 2013 F64 vinde și telefoane și tablete. De Black Friday vor fi disponibile produse de la companiile Samsung, UTOK, Prestigio, Alcatel, Gsmart, Acer, Allview, Golla, Motorola, HTC, LG și Vonino.
Cum a fost Black Friday versiunea Pro
Anul acesta, pe 24 octombrie, la F64 s-a derulat campania „Black Friday Pro“ dedicată fotografilor profesioniști prin oferte pe măsura cerințelor lor. Până pe 26 octombrie ora 23.59, site-ul F64.ro a fost accesat de 88.000 utilizatori unici, cu 36% mai mulți decât în aceeași campanie din 2013, 10.235 dintre aceștia vizitând F64.ro în prima oră de la începutul campaniei. De-a lungul acestei campanii de reduceri, F64 a înregistrat vânzări în valoare de peste 7 milioane de lei.
Au fost vândute 12.000 produse, cele mai populare fiind aparatele full frame: Canon 6D, Nikon D610, Canon 5D Mark III și Nikon D810, dar și obiectivele compatibile cu acestea, în special cele cu distanța focală 24-70 mm și f/2.8 și 70-200 mm cu f/2.8. În timpul acestei „sărbători a reducerilor“ au fost înregistrate peste 4.000 de comenzi, un număr de șapte ori mai mare decât într-o perioadă obișnuită.
Despre F64
F64.ro, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64.ro înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64.ro, ne găsiți pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro
F64.ro susţine pasionaţii de imagini, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.