De Citit : Știri

Elton John si Lady Gaga interpreteaza un nou duet in comedia Gnomeo si Julieta 3D

| 02 februarie

Dupa succesul remarcabil al primului duet al lui Sir Elton John cu Lady Gaga de la gala premiilor Grammy, celebrii artisti au decis sa repete experienta, interpretand impreuna un nou single, pentru coloana sonora a comediei animate Gnomeo si Julieta in 3D.
Hello Hello, melodia care ii reuneste pe Elton si Lady Gaga, a fost compusa special pentru filmul Gnomeo si Julieta in 3D si va putea fi ascultata in momentul in care cele doua personaje principale se intalnesc pentru prima oara si se indragostesc iremediabil.
Albumul Gnomeo si Julieta va fi lansat pe piata internationala in luna februarie, majoritatea melodiilor fiind semnate de titanul muzicii pop. In completarea lor vin: Crocodile Rock – un remake al piesei lansate de Elton in 1972 interpretat acum de Nely Furtado si alte piese semnate de James Newton Howard, Wally Boag, Thurl Ravenscroft, Fulton Burley si The Mellomen.

Gnomeo si Julieta in 3D este o poveste de dragoste intre doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei. De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendeta.
Filmul, cu Elton John producator executiv, va avea premiera in Romania din 11 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta), The Light Cinema si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacau, Arad, Pitesti, Baia Mare, Timisoara, Iasi).
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.