De Citit : Știri

Doua zile pana la deschiderea celui mai important eveniment de business din Bucuresti

| 10 decembrie

Cea de-a noua editie din suita de evenimente Business Days, cea mai importanta conferinta dedicata mediului de afaceri din Romania, isi va deschide portile in mai putin de doua zile si se va desfasura in perioada 12-13 decembrie, fiind gazduita de Hotel Howard Johson Grand Plaza.
La Bucuresti, Business Days aduce 100 de speakeri, antreprenori in serie, un multipu campion mondial si olimpic, un exemplu viu de leadership, business angels, manageri din companii de top, antreprenori de success din Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Bucuresti si din afara tarii, peste 150 de parteneri care sprijina organizarea evenimentului si peste 700 de participanti care sunt asteptati la eveniment.
"Dupa un an plin de evenimente, revenim la Bucuresti, cu editia numarul 9 din suita de evenimente Business Days. Evenimentul din Bucuresti pare sa mentina trendul crescator al participantilor. Si la aceasta editie asteptam un numar mare de participanti. Pana la aceasta ora avem confirmati peste 700 de participanti, peste numarul participantilor de anul trecut si mai sunt 2 zile de inscrieri. Pe durata celor 2 zile ale evenimentului va fi un maraton de prezentari si ateliere de lucru foarte interesante si de actualitate pentru mediul de business. Cei peste 100 de speakeri de top, manageri, antreprenori, specialisti, experti, consultanti si traineri vor aduce o plusvaloarea mare evenimentului prin experienta si expertiza lor" afirma Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului Business Days.
Temele ce vor fi abordate in cadru editiei de Bucuresti includ subiecte de actualitate, in acord cu nevoile si interesul manifestat de antreprenorii si managerii din Bucuresti si imprejurimi. Se vor dezbate pe parcursul a doua zile, in conferintele de dimineata teme ca: Viitorul. Viziune si progres, Leadership vs Management, Arta succesului, o punte intre atitudine si motivare, De la o simpla idee la succes pe termen lung; mese rotunde orientate pe tematici : Impactul evolutiei tehnologiei asupra afacerilor, Dezvoltarae si extinderea afacerii, HR – Managementul performantei si motivarea echipei; workshopuri aplicate si exemplificate prin studii de caz, axate pe tematica vanzarilor, de la cum sa construiesti un plan de vanzari eficient, negocieri de contracte importante, pe teme care abordeaza leadershipul, luarea de decizii inteligente, motivarea echipei, construirea unei echipe productive, cum masori performantele echipei tale in IT si de marketing, pe teme care abordeaza strategii de marketing si online marketing, Blue Ocean Strategy, cum sa faci irelevanta competitia ta, branding si comunicare in era social media, cum sa incepi o afacere de la zero, photoreading sau cum poti citi 25.000 de cuvinte pe minut, visual management-de la discuplina la inovatie, tehnici abordate de agile si learn, prezentari de impact, tehnici de public speaking, business drive – simulare de tip business game, arta succesului in afaceri prin business networking si multe altele.
Pe parcurcursul celor doua zile ale evenimentului, cei interesati pot participa la:
4 conferinte
25 de workshopuri tematice
3 mese rotunde si dezbateri moderate
o sesiune de coaching cu Mihai Stanescu
workshop de antrenarea atentiei cu Magicianul Augustin
o prezentare de moda pentru femeia si barbatul antreprenor, sustinuta de trei designeri Mirela Fraser, Sarto to Measure si Mihaela Glavan
degustare de vinuri de colectie specifice oferite de Casa de Vinuri Cotnari,Valea Vinulul
expozitie tematica
tombola cu premii
Programul complet al evenimentului si descrierea fiecarei actiuni in parte, se poate vizualiza pe pagina oficiala bucuresti2012.businessdays.ro.
Pentru cei interesati, care nu pot ajunge la eveniment, conferintele de dimineata si mesele rotunde vor fi transmise live pe internet.
Modalitatile de acces la eveniment sunt flexibile si variate, variantele de pret pot fi consultate pe situl evenimentului, cei interesati se mai pot inscrie pana in 11.12.2012, orele 17.00
Pentru ca incurajam dezvoltarea unei culturii antreprenoriale sanatoase si durabile in Romania, studenti si profesorii beneficiază de un numar limitat de tichete gratuite care le permite participarea doar la mesele rotunde si o reducere de 50% intr-un numar limitat la tichetele de acces full.
"Ca de fiecare data si la aceasta editie, am oferit o serie de facilitati studentilor si tinerilor care doresc sa invete despre antreprenoriat ca si o alternativa a carierei. Dorim sa sprijinim constant si intens tinerii si vrem sa le oferim posibilitatea de a interactiona si de a comunica cu cei mai buni manageri si antreprenori din Romania, din diverse domenii’ continua Laszlo Pacso
Presa beneficial de access gratuit la eveniment in baza legitimatie de presa.
Cativa dintre speakerii invitati ai acestei editii: Connie Larkin, Yula Reinshmid, Marius Ghenea, Amalia Sterescu, Silviu Hotaran, Dan Bulucea, Rucsandra Hurezeanu, Carmen Neagu, Sorin Manea, Cristian Nacu, Gabriel Biris, Bogdan Balaci, Dragos Roua, Dragos Anastasiu, Radu Tudorache, Bogdan Grosu, Adrian Florea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Mihaela Stroe, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Bogdan Comanescu, Voicu Oprean, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Mihaela Perianu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Calin Biris si multi altii.
Lista completa si mai multe detalii despre speakeri, program, precum modalitățile de acces și ofertele promoționale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: bucuresti2012.businessdays.ro