De Citit : Știri

Directia 5 – cadoul perfect de Valentine’s Day

| 14 februarie

Pentru cei care inca se gandesc ce sa daruiasca persoanei iubite de ziua indragostitilor, Directia 5 aduce o solutie inedita: un cadou muzical – concertul Valentine`s Day de la Sala Palatului.

Pe 14 februarie, de la orele 19.30, la Sala Palatului, Directia 5 ofera un concert special pentru toti cei ce stiu sa iubeasca. In cea mai romantica zi din an, trupa de suflet a indragostitilor, a pregatit cele mai romantice cantece scrise pe parcursul celor 20 ani de cariera, dar si compozitii noi, in stilul propriu si inconfundabil Directia 5, de pe cel mai recent disc al trupei – Clasic de lux, album ce va avea lansarea oficiala la concertul Valentine`s day.
Ca in fiecare an, Directia 5 pregateste surprize placute celor prezenti la concert. Cu aceasta ocazie, Dragos Badoi, Toni Seicarescu si Cristi Enache – solistii pe care trupa i-a avut in cei 20 de ani de activitate, vor canta impreuna, pe aceeasi scena.
Din dorinta trupei de a-i avea cat mai aproape pe cei care de-a lungul timpului i-au sustinut, 50 de perechi norocoase vor fi pe scena alaturi de Directia 5. Vor avea ocazia sa simta vibratiile instrumentelor, sa ia pulsul atmosferei, sa simta pasiunea cu care trupa canta, sa vada tot ceea ce se intampla in timpul unui concert live.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.