De Citit : Știri

Dekra certifica performanta serviciilor Fastius Curier

| 18 octombrie

Fastius Curier, companie de curierat rapid premium adresata exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti si Ilfov, a anuntat recent obtinerea certificarii privind calitatea serviciilor din partea expertilor de la Dekra. Brandul german reprezinta un organism international de certificare, care se bucura de prestigiu la nivel mondial.

Dupa o procedura care a durat 5 luni, auditarea extrem de amanuntită a serviciilor Fastius Curier a fost finalizata cu succes. Dekra a certificat pana in prezent peste 18.000 de companii, printre care DHL Express Germany GmbH, DER KURIER GmbH & Co. KG sau Opel. Organismul activeaza in 24 de tari si colaboreaza cu peste 1000 de auditori.

In urma auditului Dekra, Fastius Curier a primit certificarea bunului mers al activitatii curente si a implementat noi proceduri care optimizeaza fluxul expeditiilor in depozit si spre sortare.

Datorita prestigiului de care se bucura acest organism international de audit, certificatul Dekra garanteaza calitatea serviciilor Fastius Curier si soliditatea principiilor unei companii orientate intotdeauna spre satisfactia totala a clientului, subliniaza reprezentantii Fastius Curier.
Fastius Curier este de 10 ani singurul serviciu de curierat premium dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti.
De-a lungul timpului, Fastius Curier s-a impus prin promptitudinea deosebita si prin garantarea sigurantei trimiterilor.
Unic pe piata serviciilor de curierat din Capitala este serviciul Fastius Prioritar, care asigura o livrare in maxim doua ore oriunde in Bucuresti.
Siguranta trimiterilor este garantata de sistemul track&trace, care permite fiecarui client sa urmareasca traseul expedierii pe baza codului AWB.
Succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti este dovedit, pe langa recenta obtinere a certificatului Dekra, si de faptul ca in zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile Fastius Curier.