De Citit : Știri

CUM SA VALORIFICI POTENTIALUL COPILULUI TAU

| 30 martie

CUM SA VALORIFICI POTENTIALUL COPILULUI TAU
WORKSHOP PRACTIC PENTRU PARINTI

De cele mai multe ori, ca parinti, suntem atenti si facem eforturi deosebite pentru a ne asigura ca am reusit sa oferim copiilor nostri o educatie buna care sa-i ofere resurse suficiente pentru a reusi in viata. De cele mai multe ori suntem inclinati, pentru ca asa am fost educati, sa cautam modele si sabloane ideale pentru a modela copilul si pentru a ne masura rezultatele eforturilor noastre depuse in educatia copilului Jocurile si activitatile predominante in copilarie sunt axate pe dezvoltarea abilitatilor cognitive, intelectuale, de dezvoltare a logicii si a indemânarii. Însa din ce in ce mai putin sunt incurajate si folosite activitatile si jocurile care incurajeaza si sustin dezvoltarea abilitatilor emotionale si sociale ale copilului.
A incuraja copilul sa-si exprime sentimentele, sau ceea ce simte in legatura cu o persoana, o situatie, un context, este un aspect deosebit ce sta la baza dezvoltarii emotionale a copilului si a viitorului adult.
Studiile arata ca nu sunt suficiente achizitiile in plan cognitive pentru a obtine succes in viata si ca mai degraba sustinerea si dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale sunt esentiale pentru reusita copilului in viata.
_ Cum facem insa concret acest lucru?
_ Cum poti sustine mai bine copilul tau sa invete la scoala si sa aiba rezultate bune?
_ Cum poti sustine copilul tau sa-si descopere si dezvolte aptitudinile personale?
_ Cum poti construi o relatie autentica intre tine si copilul tau?
_ Cum poti sustine emotional dezvoltarea copilului tau?
Sunt doar câteva aspecte pe care le vei descoperi pe parcursul acestor workshopuri special create pentru a veni in ajutorul tuturor parintilor care vor sa-si de sustina copilul pe parcursul dezvoltarii lui atât in situatii mai mult sau mai putin inedite cât si in rutina de zi cu zi.

Detalii organizatorice:
Data si ora desfasurare – sambata 30 martie 2013, de la ora 11.00 – 14.00 sau 15.00 – 19.00
Locatie – Sediul cabinetului de psihologie: Strada Nasaud 68A, Bucuresti.
Pret – 70 lei de persoana.
Facilitator workshop – Nina Jurca – psiholog, psihoterapeut si formator autorizat CNFAP.

CUM VA INSCRIETI?
Pentru a va confirma participarea la workshop completati formularul de inscriere si trimiteti-l la adresa de e-mail [email protected]

Pentru detalii suplimentare:
Tel: 0722 535 447 sau pe site-ul www.psihoterapic.ro