De Citit : Știri

Copiii sub 12 ani vad gratuit cele mai iubite filme de animatie la Grand Cinema & More, in cadrul Grand Family Festival

| 27 octombrie

Festivalul este un proiect exclusiv al Grand Cinema & More, care oferă familiei prilejul de a petrece mai mult timp împreună în vacanțele școlare

București, 27 octombrie 2014 – În perioada 3-7 noiembrie, Grand Cinema & More organizează festivalul de film pentru întreaga familie, Grand Family Festival. Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul oferă copiilor și părinților alternativa de a petrece mai mult timp împreună, într-un mod distractiv.
În această vacanță de toamnă, Grand Family Festival aduce pe ecranele Grand Cinema & More, timp de 5 zile, filmele de animație din ultimul an care s-au bucurat de un real succes în rândul copiilor din toată lumea. Copiii sub 12 ani au acces gratuit la aceste proiecții, iar însoțitorii se bucură de un preț special de 16 lei pentru bilete.
„Cum să îți dresezi dragonul 2” (3D) este cel mai recent titlu care va fi difuzat la Grand Cinema & More în cadrul festivalului. Filmul a avut premiera în luna iunie a acestui an, fiind continuarea celebrei pelicule din 2010 și cel de-al doilea titlu din trilogia „Cum să își dresezi dragonul”.
Programul Grand Family Festival cuprinde și alte animații foarte îndrăgite. „Stă să plouă cu chiftele 2” (3D) continuă acțiunea primei producții din serie. Flint Lockwood este convins că omenirea e salvată atunci când îşi distruge propria invenţie – maşinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele şi tornade de spaghetti. „Sunt un mic ticălos 2” (3D) spune povestea răufăcătorului Gru, a minionilor săi și a celor trei fetițe adoptate de el. „Aventuri în Zambezia” (3D) îl are în centru pe tânărul șoim Kai, ce îşi părăseşte postul de observaţie, în ciuda dorinţei tatălui său de a-l înrola în trupele de apărare ale Zambeziei. „Khumba” (3D) prezită destinul unei zebre ce a avut ghinionul de a se naște numai cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor semenilor săi. Animația „Ștrumpfii 2” (2D) urmărește peripețiile Ștrumpfiței, răpită de maleficul Gargamel și dusă în Paris pentru a se folosi de puterile ei.
Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival pot fi găsite pe
www.grandentertainment.ro