De Citit : Știri

Companii de top angajeaza proaspat absolventi

| 11 iulie

20 de companii de top care activeaza in domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C, Inginerie, Telecomunicatii, Retail recruteaza proaspat absolventi in cadrul Targului online de cariera HiPo.ro.
Companiile participante la targ ofera peste 200 de oportunitati de cariera, ce includ joburi entry level, dar si programe de trainee si internship. Evenimentul virtual se adreseaza in special absolventilor din promotia 2012 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti care doresc sa se angajeze in aceasta vara.
Angajatorii cauta tineri cu studii superioare care, desi nu au experienta, au acumulat anumite competente de lucru prin implicarea in activitati de voluntariat, practica sau initiative proprii. Cele mai cautate competente la un proaspat absolvent includ usurinta de a lucra in echipa, abilitatile de comunicare, receptivitatea, dar si pasiunea si proactivitatea. De asemenea, un avantaj il constituie cunoasterea limbilor straine.
Pe langa oportunitatea de a-ti lansa cariera intr-o companie de top imediat dupa absolvire, in cadrul Targului online HiPo.ro ai acces la un ghid practic de angajare alcatuit din 4 articole de cariera ce ofera sfaturi pentru proaspat absolventi legate de procesul de recrutare. Parcurgand ghidul de angajare pas cu pas, proaspat absolventii sunt informati cu privire la locul lor pe piata fortei de munca din 2012 si sfatuiti in legatura cu alegerea oportunitatii care li se potriveste. De asemenea, ghidul include sfaturi pentru depasirea provocarilor primului job si strategii de negociere a salariului.
In plus, vizitatorii targului au posibilitatea de a castiga un laptop sau una din cele 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de consultanti in resurse umane daca isi inscriu CV-ul pe www.hipo.ro pana pe 15 august 2012.
Inscrie-ti CV-ul pe www.hipo.ro, completeaza-l peste 50% si aplica la job-urile si programele de internship sau trainee care te intereseaza. Oportunitatile de cariera destinate proaspat absolventilor vor fi actualizate permanent pana pe 15 august 2012 pe pagina dedicata targului virtual.
Targul online HiPo.ro pentru absolventi se afla la cea de-a 6-a editie. Evenimentul virtual se adreseaza in special absolventilor din promotia 2012 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara dornici sa se angajeze in aceasta vara.
Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate si UFX Markets.
Targul online HiPo.ro pentru absolventi este sustinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.