De Citit : Știri

Citim in iarba la Schimb de Carti Bucuresti in luna mai

| 20 mai

Duminică, 25 mai, de la ora 15:00 vă așteptăm la o ediție Schimb de Cărți București desfășurată în aer liber, în Parcul Herăstrău (zona Roata Mare), să ne bucurăm împreună de cărți și de soare în cadrul evenimentului Citim în iarbă.
De data aceasta mutăm discuțiile despre cărți în mijlocul parcului, printre oameni care citesc pe iarbă. Am pregătit, ca de obicei, multe cărți și chef de vorbă, dar nu uitați, pe lângă cărțile preferate, să luați cu voi și o păturică și ochelarii de soare.
Standul Schimb de Cărți va fi în parc pe durata întregii zile, de la 10:00 la 20:00, iar de la 15:00 îi așteptăm pe cei doritori să participe la discuții.
Intrarea la eveniment este liberă. Schimbul de cărți nu este obligatoriu (puteți participa fără să aduceți o carte la schimb) și nici permanent (vă puteți retrage cărțile din circuitul Schimb de Cărți atunci când doriți).
Aici găsiți mai multe detalii și evenimentul pe Facebook.
Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.
Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.
Citim în iarbă este un eveniment aflat la a doua ediție anul acesta, organizat de agenția de PR „Deci se poate”. Evenimentul încurajează lectura și dragostea față de natură, fiind adresat tuturor celor care iubesc cărțile. Reprezintă un mod de a petrece o zi minunată alături de familie și de a-i încuraja pe cei mici să citească printr-o serie de evenimente legate de lectură.