De Citit : Știri

Cele mai frumoase tatuaje se realizeaza la International Tattoo Convention Bucharest 2014

| 30 septembrie

Daca ai curaj si vrei sa-ti faci un tatuaj, intra acum pe website-ul oficial al evenimentului, alege-ti un artist si contacteaza-l pentru programare, apoi vino in weekendul 10-12 octombrie la Turbohalle si profita din plin de zilele conventiei: Tatuaje, Piercing, Freak Show-uri, suspendari corporale, concerte si multe alte evenimente. Ai de ales intre 100 de artisti profesionisti participanti la cea de-a cincea editie a Conventiei de Tatuaje de la Bucuresti.

Vedetele conventiei, Gaby & Victor Peralta zboara din Argentina pentru a se intalni si a zdruncina cultural publicul conventiei de la Bucuresti. Din Venezuela revine Emilio Gonzalez, insotit de aceasta data de America Norono Orea, un model de frumusete feminina aflata in completarea celui mai excentric artist sculptor de trupuri umane, unul dintre putinii artisti din lumea modificarilor corporale neconventionale care a studiat medicina si a aplicat-o in arta. Pentru publicul major si tare de inima, invitatii vor organiza demonstratii si freak-show-uri impresionante, vor suspenda voluntari din public folosindu-se de pielea acestora si vor releva multe secrete bine pastrate din tainele antice, tribale.

In zilele noastre publicul conventiilor de tatuaje s-a diversificat, organizatorii s-au adaptat si au construit un program alternativ pe masura, cu proiectii de film si variate concerte, de la hip-hop cu Sisu, El Nino si invitatii lor, concerte de pian, si DJ set-uri dub, rock si pop. In premiera absoluta la Conventia de Tatuaje, in acest an vor promova Romanian Folk Dances, o abordare ceruta de artistii straini invitati. Nu va lipsi din program incendiarul show erotic marca Kennya & Jessica si activarea Comunitatii Barbosilor si Mustaciosilor din Romania printr-un concurs tematic. Fetele curajoase sunt asteptate pe facebook pentru a se inscrie in preselectia Miss Tattoo Convention Bucharest 2014.
Programul final va fi publicat in curand pe tattooconvention.ro si pe facebook.

Abonamentele simple sunt disponibile in avans la pretul de 30 lei in retelele MyTicket si Eventim. Incepand din acest an, organizatorii ofera si abonamente VIP care contin tricoul oficial International Tattoo Convention Bucharest 2014, lanyard personalizat cu ecuson VIP, acces special la sesiunile de Meet&Greet cu artistii invitati si activarile acestora, plus invitatie la after-party-ul oficial al conventiei, pachet disponibil la pretul de 100 lei. In zilele evenimentului vor putea fi achizitionate de la intrare abonamente la pretul de 40 de lei si bilete simple de zi cu 10 lei inainte de ora 18:00 si 20 lei pana la ora 23:00.

Un eveniment organizat de Next Level Tattoo in colaborare cu Asociatia Tattoo and Piercing Romania si UETA – United European Tattoo Artists.