De Citit : Știri

Cele mai amuzante feluri de a muri ale lui Kenny din South Park

| 29 septembrie

South Park este cunoscut peste tot în lume pentru limbajul necenzurat, gesturile nepotrivite, satira și episoadele în care celebrităţile sunt parodiate. Dar subiectul care îi amuză cu adevărat este moartea. Moartea lui Kenny, desigur! Kenny moare într-o mulțime de episoade, pentru ca mai apoi să revină în următoarele, fără a oferi vreo explicaţie, ba chiar, uneori, existând episoade în care moare de mai multe ori.
Felul în care Kenny moare este întotdeauna surprinzător de dur şi divers. De la a fi împuşcat, tăiat în bucăţi, atacat de animale şi chiar primind vizita Morţii, Kenny a experimentat totul.
Morţile sale diverse şi numeroase au provocat de-a lungul timpului o mulţime de discuţii, dezbateri şi topuri, însă noi vi le vom prezenta pe cele mai inedite. Aleasă drept cea mai neaşteptată formă de a muri, vă amintiţi cu siguranţă momentul în care Michael Jackson îl confundă pe Kenny cu Blanket şi îi zdrobeşte craniul. Întregul episode este hilar, la fel şi felul în care Kenny este omorât. Ozzy Osbourne muşcând capul lui Kenny pâncă când acesta moare? Neaşteptat şi atât de rock’n’roll. Nu putem uita nici de George Clooney: după ce este omorât, Kenny ajunge în rai, având viziuni despre îngeri dezbrăcaţi dansând provocator, dar şi un buton ce îl atrage să apese. În momentul apăsării butonului, este aruncat în iad şi este rupt în bucăţi de demoni. Având rolul medicului, George Clooney este cel care îl informează pe micuţul Kenny că i-a înlocuit inima cu un cartof fiert.
Personajul Kenny este descris drept un băiat sărman, iar multe dintre felurile în care el moare sunt cauzate de sărăcie: acesta, înfometat, iau 60 de pastille antiacid, apoi bea un pahar mare de apă. Rezultatul este o explozie ce poate fi aşezată în topul celor mai imprevizibile morţi.
Cu siguranţă animalele nu îl consideră prietenul lor! Kenny este bătut brutal de o maimuţă, pentru ca într-un alt episod să fie lovit cu toporul de un peşte – nu chiar un rechin, ţipar sau pirania, ci de un mic peştişor auriu.
Fetele, de asemenea, sunt o sursă de probleme pentru Kenny. Ele fac o listă a celor mai drăguţi băieții din clasă, ceea ce duce, în cele din urmă, la o confruntare la care Bebe apare cu o armă. Arma se descarcă, iar glonţul ajunge direct în creierul lui Kenny.
Cartman realizând un dans amuzant. Kenny râzând atât de tare încât moare. Fantoma lui Kenny râde şi ea. Moartea în cea mai hilară ipostază a sa!
În cele din urmă, totul ajunge la o singură concluzie. După cum însuşi Cartman se plânge: "Kenny moare tot timpul!" așa că nu ratați felurile ciudate şi amuzante de a muri ale lui Kenny, în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 23:00, pe Comedy Central Extra.