De Citit : Știri

Carrefour Colentina – un nou concept

| 02 martie

De 11 ani, Centrul Comercial Carrefour Colentina a rămas destinația preferată de cumpărături a bucureștenilor din sectorul 2, atât prin oferta hipermarketului Carrefour, cat si prin oferta diversificata si complementara a magazinelor din galeria comerciala, actualizata periodic pentru a satisface nevoile în schimbare ale clientilor.
Începând cu luna martie 2015, cu ocazia aniversării celor 11 ani de la inaugurare, Centrul Comercial Carrefour Colentina își întâmpină clienții într-un concept special regândit pentru ei, un spațiu modern, cu oferte pentru fiecare şi un număr mai mare de magazine printre care: Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio, Raiffeisen, Casa Rusu, precum şi o gamă completă de servicii.
Cu această ocazie, bucureștenii sunt invitați pe 6 martie, începând cu ora 18:00, să se bucure de aniversare și de noua imagine a centrului comercial printr-un concert spectaculos susținut de DJ Rynno & Sylvia şi Damian’s & Brothers.
Alaturi de magazinele din Centrul Comercial Carrefour Colentina care își aşteaptă clienții cu noi oferte, se regaseste şi Dedeman cu cel de-al 3-lea magazin al său deschis în Bucureşti. În cei peste 12.000 de mp, Dedeman Colentina oferă clienţilor săi cele mai bune soluţii pentru căminele lor, întâmpinându-i zilnic cu sute de oferte speciale la produse pentru construcţia, renovarea sau amenajarea casei şi grădinii.
Sute de alte surprize și oferte incredibile așteaptă să fie descoperite în perioada următoare în cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina.