De Citit : Știri

Burn the Streets 2012. Baia Mare, pe jar!

| 10 februarie

Maramures. Viscol naprasnic, zapada multa, loc numai bun pentru povesti. Doar ca povestea care o sa intample in Maramures pe 18 februarie e putin altfel. Bineinteles, o sa fie tot cu eroi care fac trucuri fantastice, ca orice poveste. Doar ca riderii de la Burn the Streets 2012 nu se lupta cu vreun balaur cu 7 capete, ci cu gravitatia. Cum altfel ar putea sa dea trick dupa trick, la foc continuu?

Deci, o sa fie, odata ca niciodata, Burn the Streets 2012! Pe 18 februarie, focul o sa arda mai tare ca niciodata in Baia Mare, pentru ca Burn a pregatit un set-up de jibbing nou-nout, pe care o sa faca spectacol unii dintre cei mai buni rideri din Europa. Cu si mai multe trick-uri in program, pe un parcurs si mai indraznet ca anul trecut, ca sa vezi cum se imping limitele snowboarding-ului european in inima Maramuresului!

Si, ca sa aprindem jarul si mai tare, garnisim totul cu niste rime explozive. Dupa o zi intreaga in care ai vazut cum cei mai tari rideri freaca zapada sub placa, Burn te invita sa asculti cum cei mai buni artisti hip-hop freaca discul pe scena. Asa ca sa cante Parazitii la Baia Mare! Sa rasune boxele si sa se incinga atmosfera, tocmai atunci cand temperatura scade in termometre si finalistii Burn the Street se pregatesc de ultima sesiune de trick-uri.

La sfarsit de poveste, stingem totul cu inca o runda de buna-dispozitie si punem de-o petrecere. Si-asa, Burn incaleca pe-o placa si-ti zice povestea toata. Asta numai daca o sa fii prezent, pe 18 februarie, in Piata Revolutiei din Baia Mare! Pana atunci, ramai conectat pe www.facebook.com/the.oven.byburn si urmareste ce se mai coace in cuptorul Burn.