De Citit : Știri

Burn si RoA te provoaca: mix the beat!

| 26 ianuarie

Iti suna beat-urile in cap si te ard degetele pe butoanele controllerului? Te trec fiorii cand auzi o piesa misto? Stii sa te joci cu sound-ul din spatele sintetizatorului? Atunci, ascute-ti creativitatea si compune un track cat mai inspirat, ca sa arda boxele! Burn si ROA te provoaca: remixeaza Electronique Simpatique, cel mai nou single al formatiei care ne place place place tuturor.

Si, pentru ca Burn stie ca pasiunea pentru muzica pulseaza si in calculatoarele fara programe complicate de sequencing si recording, iti pune la dispozitie cel mai user-friendly soft gratuit de productie muzicala: Audiotool. Asa ca inregistreaza-te pe www.burn-studios.com, acceseaza aplicatia Audiotool si mixeaza sunetele cu talent si inspiratie. Multa inspiratie, pentru ca beat-urile tale o sa ajunga la un juriu cu maini dibace si urechea bine-antrenata pe ritmuri electro: DJ Marika, DJ Bully, NotSo Common DJ, Andrei Constantinescu si Junkyard.

Daca mai-marii muzicii electronice romanesti sunt de parere ca remix-ul tau suna nemaiauzit, te premiem cu midi controllere si casti audio profesionale. Adica fix ce iti trebuie ca sa scoti beat-uri si de acum incolo. Pentru ca, odata ce ti-ai dat play, e greu sa dai stop. Asa ca inarmeaza-te cu putin combustibil sonor de pe www.roamusic.ro/electronique_simpatique.zip, downloadeaza elementele audio ale piesei “Electronique Simpatique” si elibereaza DJ-ul din tine! Amesteca sunetele, potriveste-le, da cu loop, baga efecte, pana explodeaza Audiotool-ul!

Hai cu piese simpatice pe [email protected]! Sa curga beat-urile mixate in Audiotool si sa rasune boxele! Pentru regulamentul complet, intra pe http://www.roamusic.ro/concurs.html, iar pentru inspiratie si mai multe informatii despre cea mai mare provocare sonora, ramai conectat pe http://www.facebook.com/the.oven.byburn.