De Citit : Știri

Băneasa Shopping City dă startul sărbătorilor cu Parada Poveștilor de Iarnă!

| 04 decembrie

Evenimentul de pe 6 decembrie deschide sezonul de iarnă

București, 4 decembrie 2014 – Băneasa Shopping City deschide sezonul Crăciunului cu un eveniment pentru toată familia: Parada Poveștilor de Iarnă, avându-i drept protagoniști pe Moș Crăciun, Crăciunița și invitații lor. Alături de paradă, Băneasa Shopping City a pregătit o mulțime de experiențe și evenimente dedicate familiei.
Prima Paradă a Poveștilor de Iarnă va avea loc pe 6 decembrie, de la ora 19:00. Până pe 21 decembrie, în Băneasa Shopping City vor mai avea loc încă 12 asemenea reprezentații, al căror program va fi disponibil pe www.baneasashoppingcity.ro.
La Parada de sâmbătă, personajele îmbrăcate în costume feerice vor defila însoțite de fanfara lui Moș Crăciun, întâmpinându-i pe copii și oferindu-le cadouri. Unul dintre cele mai distractive momente ale paradei va fi piniata cu surprize, în care copiii vor găsi numeroase dulciuri.
Parada este prima surpriză din seria de evenimente speciale pregătite de Băneasa Shopping City pentru vizitatorii săi, în întâmpinarea Crăciunului. De pe 6 până pe 24 decembrie, cei mici vor face cunoștință cu Moș Crăciun, Crăciunița și ajutoarele lor într-o serie de activități interactive.
În fiecare zi, până pe 24 decembrie, scena lui Moș Crăciun din Băneasa Shopping City este locul unde cei mici se vor distra și vor primi cadouri. Cei mai talentați copii, care iubesc lumina reflectoarelor pot participa la Talent Show, unde juratul este chiar Moș Crăciun. Ajutoarele Moșului îi vor implica pe copii în alte activități și ateliere creative. În cadrul acestora, vor învăța cum să creeze și să decoreze ornamente pentru brad și cadouri de Crăciun personalizate pentru cei dragi.
Mai multe detalii despre evenimentele speciale organizate de Băneasa Shopping City între 6 și 24 decembrie sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro.