De Citit : Știri

Atelier de scriere creativa pentru copii intre 10-14 ani

| 24 februarie

Academia Motanov va folosi experienta unui motan imaginar, Motanov Motanul Mov, pentru a organiza in Bucuresti ateliere creative pentru copii pentru a le trezi copiilor apetitul pentru citit si pentru a-i familiariza pe juniori cu genurile si stilurile scrierii si cu felul in care se construieste o poveste.
Iata si cateva informatii utile despre curs, informatii pe care le-am gasit pentru cei interesati pe site-ul Academiei:
1. Pot participa copii intre 10 si 14 ani (clasele V-VIII)
2. Termenul limita pentru inscriere e 24 februarie
3. Atelierul se va desfasura intre 1 martie si 6 aprilie (6 saptamani) – 12 sedinte, sambata si duminica, de la 15:00 spre 17:00, la Carturesti MTR.
4. Vor fi admisi maximum 15 copii, in ordinea inscrierii – mail la [email protected]; includeti un text (compunere/poveste) scris de copil sau motivatia participarii la atelier.
5. Costul este de 600 de lei (platiti in 2 transe) si include cele 3 carti din bibliografie + revista/carticica tiparita intr-un exemplar cu cele mai bune texte ale copiilor + diploma.
Acesta este primul atelier din portofoliul Academiei Motanov si va fi coordonat de scriitoarea si jurnalista Adina Rosetti, autoare a romanului “Deadline” si a unei carti pentru copii, “Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul”, in curs de aparitie.
Atelierul va explora formele scrisului (articol de blog, interviu, reportaj, poem, ficsiune), pe care copiii le vor deprinde prin imaginasie si joc. În partea a doua, se va vorbi despre cum se construieste o poveste. La finalul atelierului, fiecare participant va primi un exemplar tiparit dintr-o carticica in care vor fi incluse cele mai bune texte, ale sale si ale colegilor.