De Citit : Știri

Arhitectura industriala: tur ghidat in zona de sud-vest a Bucurestiului

| 16 noiembrie

AIR – Asociatia pentru Arheologie Industriala din Romania si revista Zeppelin organizeaza "Arhitectura industriala: tur ghidat in zona de sud-vest a Bucurestiului".
Vineri 25 noiembrie: Uzina Filaret, fabrica Wolff – Hesper, Fabrica de Chibrituri, Fabrica de Timbre, Palatul si fabrica Bragadiru, Vama Antrepozite – The Ark.

Sambata 26: Uzina Filaret, fabrica Wolff – Hesper, Observatorul Astronomic, Fabrica de Chibrituri, Palatul si fabrica Bragadiru, Vama Antrepozite – The Ark

In Festivalul Zeppelin am dedicat doua zile in care va propunem un tur ghidat in cateva din arhitecturile industriale ale Bucurestiului. Selectia facuta propune locuri spectaculoase inaccesibile unor vizite publice, ceva istorie si impreuna cu dvs. lansarea unor idei si ipoteze pentru posibile proiecte viitoare. Luati-va aparatele de fotografiat si haideti intr-o mica aventura.

Cum va inscrieti si alte cateva sfaturi
Intrati pe site-ul revistei zeppelin
Costul pentru un loc in autocar este de 30 ron cu tva inclus.
Adaugati in comanda dumneavoastra unul dintre cele doua tururi:

• pentru vineri, 25.11: https://secure.epayment.ro/order/checkout.php?PRODS=7434991&QTY=1
• pentru sambata, 26.11: https://secure.epayment.ro/order/checkout.php?PRODS=7434998&QTY=1

Plata se poate face direct cu cardul, sau prin ordin bancar (in acest caz va trebui sa asteptati cateva zile pentru confirmarea platii in banca), catre Q-Group Proiect, RO 9911978, in contul RO 37RNCB0073000536940001, deschis la BCR – Agentia Eminescu, Bucuresti.

Termen limita: 21.11.2011

Cine va va ghida, ce primiti si cu ce sa va imbracati
Cele doua tururi sunt aproape identice. Pentru fiecare din ele durata estimata este de 6 ore. In timpul acestor vizite veti fi condusi de un grup de arhitecti, membrii ai asociatiei pentru arheologie industriala care va vor informa si vor povesti despre locurile vizitate. In timpul acestui tur veti mai beneficia de o carticica a turului, sendvishuri calde, apa si cafea. Un tur vesel. Nu uitati sa va luati haine potrivite., pentru acea perioada a anului estimam temperaturi mici, este foarte probabil ca vremea sa fie foarte friguroasa.

Locul de intalnire
In fiecare zi intilnirea de pornire are loc pe strada candiano popescu, in spatele muzeului tehnic dimitrei leonida

Partener: Ordinul Arhitectilor din Romania

Cu sprijinul: AFCN – Administratia Fondului Cultural National, ERSTE Stiftung, Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, NAi – Netherlands Architecture Institute, Archis Interventions SEE, DISC – Dutch Initiative for Sustainable Cities, MNAC – Muzeul National de Arta Contemporana, Goethe Institut, Institutul Cervantes, Lafarge.