De Citit : Știri

Andi Moisescu va prezenta Gala Premiilor Gopo 2011

| 17 martie

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisa in direct si in exclusivitate pe TV de ProCinema pe 28 martie 2011, incepand cu momentul sosirii invitatilor pe covorul rosu, la ora 19:00.
Andi Moisescu este al doilea realizator de televiziune care gazduieste Gala Premiilor Gopo, dupa Catalin Stefanescu, cel care a prezentat prima editie, in 2007. Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci editii a Galei Premiilor Gopo se mai afla trei actori romani consacrati: Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) si Mihai Calin (2010).
Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati oameni de televiziune din Romania, Andi Moisescu, are o cariera impresionanta in radio si TV. Nascut pe 26 octombrie 1972, actualul realizator al emisiunii Apropo TV si jurat al show-ului Romanii au talent, ambele – productii de succes difuzate de ProTV, a avut una dintre cele mai remarcabile evolutii din peisajul media autohton: a debutat in urma participarii la un concurs la Radio Unifan, ocupand apoi functiile de realizator, respectiv director de programe la diferite canale.
In 1996, odata cu propunerea venita din partea conducerii Pro TV, a ales sa faca pasul catre televiziune. Calitatile lui Andi Moisescu l-au transformat, in scurt timp, intr-unul dintre cei mai importanti moderatori TV, cucerind audienta cu emisiuni precum Ora 7 Buna Dimineata, Te uiti si castigi, Daruiesti si castigi, Marca Inregistrata. In 2004, si-a infiintat propria casa de productie, Red Spike Film, punand bazele emisiunii Apropo TV, cu un format revolutionar pentru programele de televiziune din Romania.
Cea de-a cincea editie a Galei rezerva multe surprize telespectatorilor si cinefililor romani, printre care se numara si un numar-record de vedete care si-au confirmat deja prezenta la Crystal Palace Ballrooms. Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragos Bucurenci sau Cabral sunt doar cativa dintre cei care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a inmana statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericitilor castigatori ai serii de 28 martie. Peste 400 de personalitati din industria filmului, din media, din peisajul cultural romanesc, dar si numeroase vedete sunt asteptate la acest eveniment.
Gala va putea fi urmarita si online, pe premiilegopo.ro si procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel, situata in inima Capitalei. Romanii de pretutindeni vor putea urmari evenimentul pe PRO TV International, pe 30 si 31 martie, de la ora 20:30.
Click pentru detalii festival.
***
Click pentru cele mai recente stiri.