De Citit : Știri

Alexandra Stan – moment acustic la „Americana Party”

| 27 mai

Alexandra Stan va avea un moment live alături de Viky Red, care o va acompania la pian, în cadrul petrecerii „Americana Party” de joi, 29 mai, în Fratelli Studios.
Pe lângă momentul muzical special, petrecerea va avea și alte surprize pentru invitații săi. „Americana Party” se va bucura de un decor special, care va recrea o parte din cele două videoclipuri ale artistei, „Thanks for Leaving” și „Cherry Pop”, care va fi lansat cu o zi înainte de eveniment. Elemente ale vieții americane, specifice scurt metrajului filmat pentru piesa „Thanks for Leaving”, se vor îmbina cu decorurile colorate prezente în videoclipul piesei „Cherry Pop”. Invitații vor putea trăi, astfel, emoția de a se afla pe un platou de filmare.

În decorul inedit al petrecerii își vor face loc și alte momente artistice special pregătite pentru acest eveniment de către artiști precum Golan, DJ Cristian Gherghely și Charlie Boy
Accesul în cadrul evenimentului se va face pe baza unui bilet achiziționat la intrarea în club, în valoare de 15 lei. Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/326333164191166/
Despre Golan
GOLAN este un proiect muzical ce a luat naștere în București. Cunoscută pentru piesele lor cu influențe underground, trupa Golan este formată din Alex Burcea (ex-Mandinga), DJ Charlie și Ernesto, trei artiști care își îmbină cunoștințele muzicale pentru a aduce o amprentă personală muzicii electronice, cu ajutorul instrumentelor live, a sample-urilor și a DJing-ului.

Despre Charlie Boy
Charlie Boy este un DJ român care a devenit cunoscut datorită proiectului său Good Life, care constă în organizarea unor petreceri în locații neconvenționale, în cadrul cărora muzica electronică și atmosfera pe care mixurile sale o creează sunt principala atracție. Artistul preferă să nu încadreze stilul său musical într-o categorie anume, acesta îmbinând elemente de disco cu funk, r’n’b și hip hop, pentru a avea un sound cât mai pozitiv.