De Citit : Știri

24-FUN: recomandări pentru weekend-ul dedicat femeii

| 03 martie

Chiar daca in luna martie ar trebui sa apara primii muguri, iar temperaturile sa creasca si chiar daca nu putem sarbatori inca sfarsitul iernii, acest lucru nu ne impiedica sa dedicam acest weekend in totalitate femeii… mai ales ca se apropie 8 Martie!
FILM
Asa ca, luati-va iubitele, prietenele, surorile sau mamele la brat si mergeti cu ele la premierele saptamanii din cinematografele bucurestene:
– Buna. Ce faci?, o comedie romantica romaneasca despre un cuplu care regaseste pasiunea iubirii pe internet;
– Big Mommas: Like Father, Like Son, a treia parte a seriei Acasa la Coana Mare, cu Martin Lawrence deghizat din cap pana in picioare si plin de umor;
– animatia Rango 3D, in care Johnny Depp da viata unui cameleon carismatic care se viseaza erou in Vestul Salbatic;
– The Adjustment Bureau, un thriller romantic in care Matt Damon si Emily Blunt lupta impotriva destinului pentru dragostea lor;
– thriller-ul The Mechanic, in care Jason Statham interpreteaza rolul unui asasin profesionist care vrea sa trasnsmita secretele meseriei sale mai departe;
– Des hommes et des dieux, o drama istorica castigatoare la Cannes, despre viata celor 8 calugari ucisi in 1996 de un grup de islamisti extremisti.
La sala Evira Popescu incepe un Ciclu de filme despre flamenco, care va dura pana pe 8 martie si care va avea in program filme ca Los tarantos, El amor brujo sau Camarón. La Cinemateca Eforie puteti viziona drama Morte a Venezia, in care muzicianul german von Aschenbach descopera ingerul frumusetii, dar si ingerul mortii; sau Nemuritorii, o balada eroica romaneasca ritmata de muzica legendarului grup Phoenix, cu Amza Pellea in rol principal.
Vezi programul filmelor de VINERI, SAMBATA sau DUMINICA.
TEATRU si SPECTACOLE
Chiar daca joia nu e in weekend, la teatru lucrurile stau altfel. Pentru pasionatii care l-au ratat pana acum, recomandam o portie de rasu’-plansu’ a la joi.megaJoy, semnat Radu Afrim, sambata si duminica, de la ora 19.00, la Teatrul Odeon.
Vineri ai de ales intre trei comedii, care mai de care mai atractive, Ai toata viata inainte!, dupa romanul omonim al lui Romain Gary, la Nottara, sala George Constantin, ora 19.30; Podu’, cu Horatiu Malaele, la Teatrul Metropolis, ora 19.00 sau …Escu, dupa piesa lui Tudor Musatescu, la Teatrul de Comedie, sala Radu Beligan, ora 19.00.
Sambata te poti intalni cu Iarina Demian si Tudor Chirila, impreuna pe scena in spectacolul O lume pe dos, la Sala ArCuB, ora 19.00. De vazut si Toti Fiii Mei, cu Victor Rebengiuc, la National, Sala Mare, ora 19.00.
Duminica ia-ti copilul de manuta (chit ca e vorba doar de copilul din tine) si nu rata intalnirea cu Micul Print, la Odeon, de la 11.00. Pe seara, nu strica o portie de ras a la Dan Tudor, Visul lui Don Quijote, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, de la 19.30. De vazut e si spectacolul Nebuna din Chaillot, la Metropolis, de la 19.00.
De neratat saptamana viitoare:
Pentru ca, si la teatru, daca ai succes, exista sequel, iata ca acum apare No uman, no crai 2, la Clubul Taranului de la 21.00. Tot luni, mergi la cea mai noua premiera a regizoarei Theo Herghelegiu, Daca te nasti luni, probabil vei muri intr-o vineri…, la Teatrul Arca / La Scena, de la 17.00.
Vezi aici programul complet al teatrelor
In plus, nu ratati opera Carmen de Bizet 3D in premiera absoluta la Hollywood Multiplex sambata, 5 martie, la orele 18.30. De 8 Martie puteti merge la spectacolele … after all la TNB sau Pontice de Primavara la Odeon.
CONCERTE
Daca-ti place miscarea si totusi sala de gym nu te atrage deloc, dezlantuie dansatorul din tine la unul dintre concertele de weekend.
Vineri ai concert si lansare de videoclip a celor de la Les Elephants Bizarres, la KuturHaus, de la ora 21.00. Sau poate preferi Niste Baieti, in concert la Laptaria lui Enache, de la ora 22.00. Pentru nostalgici, cover-uri de calitate cu Trupa 13 in The Floor, de la ora 22.30.
Sambata ai muzica gipsy sarbeasca cu Amaro Del la Godot Cafe Teatru, de la ora 21.00 sau dubstep cu Emalkay la Arenele Romane, de la ora 22.00. Daca vrei ceva mai de nisa, incearca un Pistol cu Capse, in Laptarie, intr-un concert extraordinar, dupa 22.00.
Duminica e musai sa te vada lumea la evenimentul hot al weekend-ului, Concertul de tinut minte! Hanno Hoffer, Ada Milea, Cyfer & alti artisti sprijina activitatea CICCR si concerteaza Pro Bono la Green Hours, de la ora 21.00. Daca nu-i de tine, alege Raku care-si lanseaza noul album "Emite semnale" in Silver Church de la 21.30.
Vezi aici concertele weekend-ului
PARTY & MORE…
Vineri are loc DRUNK GIRLS RnB Party la TAN TAN, unde fetele primesc shot-uri gratuite toata noaptea, iar marti, de 8 Martie – Little Black Dress Party la Tan Tan Club, cand este celebrata femeia, eleganta si distractia: muzica, spectacol de striptease masculin, bufet si cocktailuri.
Vineri, sambata si duminica este Carnabal la Salsa 5 si Guantanamo, un carnaval modern, exotic si exuberant sub ploaia de confetti si lumini, pe ritmurile muzicii latino.
Daca sunteti in cautarea unui cadou, mergeti la Targul ILoveHandmade dedicat Zilei Femeii, care are loc in Curtea Veche (in Centrul Instoric, langa Hanul lui Manuc), sambata si duminica.
La The Ark are loc expozitia de fotografie, pictura, sculptura si scurt metraj Pour Femme by Dorin Negrau, iar la Institutul Italian de Cultura – Maschere di Venezia, o expozitie de fotografie prezentata de Simion Buia.

***
Click pentru cele mai recente stiri.