De Citit : Reviews

The Green Hornet – Viespea grasuta impotriva temutului Bloodnovsky

| 09 februarie

Cand mergi la o comedie te astepti sa iesi zambind pentru ca ai avut parte de o portie zdravana de umor, lipsita de adolescenti penibili construiti dupa tiparul American Pie. Cand mergi la un film de actiune te astepti sa fi suprins de intensitate si adrenalina, iar cand cele doua genuri se combina rezultatul ar trebui, teoretic, sa satisfaca mai multe gusturi.
Dupa succesul filmelor Kick Ass si Scott Pilgrim Vs.The World, producatorii The Green Hornet au incercat sa respecte reteta brevetata anul trecut, dar din pacate nu au reusit pentru ca filmul se pierde intr-un umor destul de stupid de cele mai multe ori si are o actiune prea spectaculoasa, realizata doar de dragul publicului devorator de 3D.
Filmul are si parti bune – masini care te lasa cu gura cascata, efecte vizuale excelente, un chinez care se misca precum Jet Li, construieste gadgeturi mai ceva ca asistentii lui James Bond si face o cafea senzationala, aparitii interesante oferite de Tom Wilkinson si James Franco precum si un Christopher Walz insetat de sange care face deliciul filmului. Ideea fiului rispitor care se regaseste in postura de superou mascat ce pozeaza in raufacator si scenele de lupta stupida (precum aceea dintre Britt Reid si Kato pentru o femeie) presarate cu umor de slaba calitate m-au facut sa ma plictisesc la un film care trebuia sa atraga tocmai folosindu-se de aceste arme.
The Green Hornet incepe ca o parodie si promite umor, distractie si un pic de originalitate, dar se pierde in neantul obisnuitului datorita lipsei de experienta pe care Seth Rogen a demonstrat ca o are cand vine vorba de realizat scenarii care sa sustina un film.
Cu toate acestea, daca aveti nevoie de umor si de actiune mergeti sa vedeti filmul, iar daca aceste lucruri nu v-au convins mergeti pentru Chritopher Walz si al sau personaj infricosator care sigur va va incanta.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente review-uri.
www.filmsinopsis.ro