De Citit : Editoriale

Zapping mortal

| 05 aprilie

Pentru ca weekend-ul trecut ne-a cam turnat in cap ploi astenice mi-am petrecut destul de mult timp in fata televizorului (lucru total neinspirat dar sa trecem peste). Ce poti sa alegi? Dintre filme prafuite si redifuzate a miliarda oara, talk-showuri lesinate cu invitati de weekend (sunt din aceeasi categorie cu soferii de sfarsit de saptamana), showuri cu „talentati“ doar in capul lor (e de remarcat faptul cum televiziunile ii incurajeaza pe unii care de fapt ar trebui sa treaca mai des pe la un medic pentru diverse prescrieri) si buletine de stiri cu morti pe drumuri nationale sau batai cu tarnacop in cap de pe la sate?
Trecand destul de greu printre toate canalele astea care ma doreau in rating m-am proptit in televiziunile sportive. Unde chiar am avut ce vedea: un tur ciclist al Flandrei, campionat mondial de patinaj cu multe cazaturi, turul semifinalei de infarct cu Oltchim si Gyor, meciuri italienesti extrem de spectaculoase, suprize din Premier League, un Rapid-Dinamo alb dar destul de alert si exemplele pot continua numai ca avem in fata un weekend nou nout cu un morman de evenimente tari.
In Piata Constitutiei avem "Salonul Auto-Moto International Bucuresti" (pana pe 8 aprilie). Vineri pe 6 aveti de ales intre: „Todes, dans mortal“ (e vorba de o trupa ruseasca de balet modern, niste mari meseriasi care au dansat cu Michael Jackson, Lady Gaga, Mariah Carey, etc.) la Sala Palatului, The Mono Jacks in Wings, Suie Paparude in Legere, The Mood in Fabrica si „Gala Premiilor de Jazz“ in Godot. Sambata lucrurile se incing in Control cu The Amsterdams, Apparat Full Live Band in Turbohalle si Danny Daze in Studio Martin. Miercurea puteti alege intre Rock Arena din Fire sau live-urile din Tonka. Va doresc alegeri inspirate! A, si rezistenta maxima la acest maraton prin cluburi! Avanti popolo!