De Citit : Editoriale

Retete de sociopatizare

| 06 februarie

Doi elevi care au facut sex in veceul unei scoli au ajuns pe primele pagini ale ziarelor, pe ecranele televiziunilor, reporterii s-au dus la parintii lor, la vecini si profesori sa-i intrebe ce parere au. Orice om normal se intreaba si el ce-ai putea sa intrebi. Daca era ceva in comportamentul lor care trada predispozitia la a face sex intr-un veceu de liceu? Oricum, altceva in afara de tinerete, curiozitate si legile naturii, altfel printre putinele inca respectate in tara, nu prea au gasit.
"Veceu, cimitir al tineretii mele", or medita bacovian tinerii nostri acum, ostracizati de comunitatea labagiilor de pe Youtube si Facebook, aratati pe strada cu degetul de vecinele care nu au mai avut parte de tavaleala din vremea in care le scotea Ceausescu la culesc stiuleti.
Dar baiatul si-a tras slitul, fata chilotii, jurnalistii si-au scos degetul din curul lor moral si gata. Ce sa faci in lipsa de subiecte? Pai, iti bagi din nou degetul in curul ala moral, dar de data asta nu-l lasi acolo, ca sa-ti dea un aer intepat, ci il scoti si ti-l pui ganditor la tampla. Astfel a iesit emisiunea tv in care o fata bolnava mintal, cum e Ioana Tufaru, a fost filmata cum isi scotea ceara din urechi. Apoi, jurnalistii-vidanjori s-au transformat in agricultori si au cercetat daca nu cumva s-ar putea planta ceva intre degetele de la picioare ale femeii, acolo unde se adunase ceva pamant de flori.
Ma bucur ca s-a ajuns aici, pentru ca urmatorul pas, daca vor vrea sa-si surprinda in continuare audienta indobitocita, vor trebui sa se scufunde cu totul in rahat. Eu unul ma ofer sa le astup cu guma de mestecat paiul prin care vor respira.