De Citit : Editoriale

Imperiul Cipru contraataca

| 28 martie

Internetul este mult. Si foarte ieftin pentru ca orice flacau sa-si stearga mainile murdare de saorma pe display. Telefonul stie mai bine decat tine pe unde te faci manga. Camerele de luat vederi ti se uita si in punga de un leu si in pin-ul de la card. Satelitul iti pozeaza silicoanele pentru revistele de scandal. E-o lume minunata cea in care traim, Big Brother-ul e realitate. Daca ne mai citesc si gandurile cu scanerele alea inteligente cand intram in malluri sau ne plimbam pe Magheru, ne-am scos. Statul ne va cunoaste in cel mai biblic mod posibil.
Automatele californiene pentru vanzarea de marijuana nu dau rateuri. Cu tricolorii prin Olanda am vazut negrese si tarte "duse". „Drogatul” va lua iarba in scop terapeutic. Diabeticul va infuleca miez de ecler pe baza de canabis. |igara ti se stinge mai nou prin propaganda pe frunte, drogurile usoare fac joc de glezne pe margine pentru a intra in arena farmaciilor si supermarketurilor. Cat de curand lumea va fi mega-ametita. Progres, nu?! Mai intai publicul tinta obtine o reteta, va fi amprentat si fotografiat inainte de a primi liber la automat. Control total. Asteptam protestele "antreprenorilor" de dupa blocuri care cam raman fara obiectul muncii.
In fine, gata cu lamentarile de tip conspirationist SF. Supravegheata sau nu, lumea in care traim e tot mai scumpa. Si extrem de crizata. Banii au fugit din batrana Europa, Ciprul e in convulsii bancare. Stapanii lumii au pus ochii si pe firfireii pe care i-am economisit cu greu in scurta perioada a creditelor cu buletinul. Au incercat atentatul la depozite din Cipru, prost gandit, de ce naiba nu au experimentat in Romania, sigur le iesea, da-o dracu de proprietate privata cu tot cu garantarea ei legal democratica. Eu am obosit. Ma duc spre investitii majore. Deja am pus ochii pe Africa de Sud, Cuba si Brazilia. Cu China e mai greu, dar lucram la asta. Rio 24-Fun.
Avanti popolo!