De Citit : Cărți

„Secretul sotului” – Liane Moriarty

| 12 martie

Adevarul poate schimba totul!

Imagineaza-ti ca sotul tau ti-a scris o scrisoare pe care nu trebuie sa o deschizi decat dupa moartea lui. Mai mult, imagineaza-ti ca acea scrisoare contine secretul lui cel mai intunecat si mai bine ascuns – ceva atat de teribil, incat poate sa distruga nu numai viata pe care ati construit-o impreuna, ci si vietile altora. Imagineaza-ti apoi ca dai peste acea scrisoare in timp ce sotul tau este inca in viata…
Un roman tulburator despre secretele pe care alegem sa nu le impartasim cu partenerul nostru de viata.
"Una dintre cele mai bune carti ale anului 2013." – Entertainment Weekly
"Captivant, incisiv, provocator si amuzant." – Marie Claire
"Si dupa ce vor disparea, va ramane totusi dragostea. Un sentiment absolut diferit de adoratia simpla si totala pe care o traise ca tanara mireasa pasind spre barbatul serios si chipes care o astepta in fata altarului. Dar stia ca, indiferent cat de mult il ura pentru ceea ce facuse, ea il va iubi mereu. O simtea in adancul inimii ei ca pe un ascuns filon de aur. Intotdeauna va fi acolo."
"Secretul sotului e o carte atat de grozava, ca n-o vei putea tine doar pentru tine." – USA Today
"O lectura ce te prinde cu forta unui magnet." – She
"Unul dintre cele mai bune zece romane ale anului 2013, perfect pentru vacanta." – People Magazine
Liane Moriarty, este una dintre cele mai iubite autoare australience, ale carei romane (Three Wishes, What Alice Forgot, The Hypnotist’s Love Story s. a.) au cunoscut un mare succes international.
A scris prima sa carte, Three Wishes, pentru examenul final de Master la Macquarie University din Sydney. Inainte de a fi scriitoare, Moriarty a avut o cariera de succes in marketing si publicitate. A publicat, de asemenea, mai multe carti pentru copii.
Secretul sotului a cunoscut o ascensiune fulminanta in topul New York Times, ajungand pe locul 1 la doar doua saptamani de la aparitia in Statele Unite. Compania de televiziune CBS a achizitionat recent drepturile de ecranizare a romanului.

Autor: Liane Moriarty
Traducere din engleza de Luminita Gavrila
Colectia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 480

Editura Trei