De Citit : Cărți

Marele TU

| 26 mai

"Si cate nu am facut pentru ca totul sa mearga bine!" De cate ori n-ati auzit aceasta concluzie trista? De cate ori nu ati pronuntat-o voi insiva? In vreme ce altii par sa reuseasca in tot ceea ce intreprind, ca si cum ar fi dotati cu un al saselea simt pentru viata…
Peste treizeci de ani de experienta ca formator in psihologie, comunicare, creativitate si dezvoltare personala il recomanda pe Rene de Lassus pentru a ne conduce catre descoperirea comorilor care exista in noi, dar pe care nici macar nu le banuim.
Inteligenta, sensibilitatea, creativitatea noastra personala sunt comori imense care ne apartin in exclusivitate si care pot sa ne faca mai puternici si mai fericiti! Secretul? Stabilirea unor relatii optime cu noi insine si cu ceilalti, dar si crearea unor relatii spirituale armonioase.
Resursele care salasluiesc in adancul fiintei umane sunt atat de numeroase, incat se simtea nevoia aparitiei unui ghid de auto-descoperire. Fiecare poseda un potential ascuns: trebuie doar sa il dezvolte!
MARELE TU
EDITURA AMALTEA
Autor: Rene de Lassus