De Citit : Altele

F64 aduce în București poveștile din Tanzania printr-o prezentare foto gratuită

| 23 iulie

București, 23 iulie 2015 – În miez de vară, F64 găzduiește o prezentare foto gratuită cu povești direct din Tanzania, o țară est-africană dominată de peisaje spectaculoase și de o faună deosebită. Poveștile sunt aduse de Tudor Vintiloiu și Andrei Dinu, iar prezentarea se va desfășura în sala expozițională a magazinului din Bulevardul Unirii nr. 45, începând cu ora 19.00, pe 29 iulie.

 

Tudor este un fotojurnalist experimentat și până în prezent a călătorit în țări precum Maroc, Cambodgia, Etiopia, Ecuador și multe altele, unde a surprins în fotografii memorabile frumusețea locurilor și specificul culturilor prezente în acestea. Alături de acesta, Andrei va împărtăși detalii unice despre lumea triburilor africane, de maasai și bushmen, despre cultura și modul lor de viață, dar și cum trebuie să se pregătească cineva de o călătorie în Tanzania. Prezentarea va fi însoțită de imagini din portofoliul lui Tudor iar fotograful va oferi o serie de sfaturi și trucuri pentru a realiza cele mai bune poze de călătorie.

 

Cum prezentarea „Povești despre Tanzania” va fi susținută în sala expozițională a F64, locurile sunt limitate. Toți cei dornici să participe se pot înscrie în baza formularului de aici și își asigură astfel un loc în sală.

 

Despre Tanzania ar mai trebui cunoscut că, oficial, se numește Republica Unită a Tanzaniei și este situată în estul Africii, unde o mărginesc țări precum Kenya, Uganda, Ruanda, Burundi, Mozambic sau Republica Democrată Congo. Denumirea țării provine de la combinația dintre Tanganika, teritoriul principal, și Zanzibar, țărmul arhipelagului. Cele două foste colonii britanice unite în 1964 au format Republica Unită Tanganika și a Zanzibarului, care a fost redenumită în același an Republica Unită a Tanzaniei. Aceasta are o populație de peste 45 de milioane de locuitori.

 

 

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64, ne găsiți pe contul oficial de Facebook: https://www.facebook.com/F64.ro.

F64 susţine pasionaţii de imagini, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.